Vic dana
VIC DANA

Mujo i nova ljubavnica

objavljeno prije 3 mjeseca i 1 dan

Mujo dolazi sa zgodnom ženom u hotel i naruči sobu i bocu šampanjca, a portir ga upita: - Želite li nešto za suprugu? Mujo se zamisli pa klimne: - Jašta, bolan... de m'… više »

VIC DANA

Mujo i Fatina večera

objavljeno prije 3 mjeseca i 2 dana

Mujo dolazi s posla i s vrata pita: - Fato, bona, šta ć' bit' za večeru? Fata se namjesti u seksi pozu: - More bit' ja? Mujo odmahne glavom: - Jok, bona, znaš da m' je doktor… više »

VIC DANA

Mujo načelnik i e-mail

objavljeno prije 3 mjeseca i 3 dana

Mujo se kandidirao na izborima za načelnika općine i nekim čudom on pobijedi. Zasjeo on u načelničku fotelju prvi dan, sve gleda kakva čuda ima u uredu, kad se otvore vrata i proviri… više »

VIC DANA

Fata na vjenčanju

objavljeno prije 3 mjeseca i 4 dana

Fata udaje sina, pa na vjenčanju dobaci snajki: - 'Ćerce, bona, nije t' nešt' ta vjenčan'ca... Snajka je otrovno pogleda: - Bit' će bolja drugi put, ne brin' ti ništa... više »

VIC DANA

Mujo ženskaroš

objavljeno prije 3 mjeseca i 5 dana

Mujo i Haso sjede na terasi birtije i ocjenjuju komade u prolazu, a svaka treća zastane i popriča s Mujom. Nakon nekog vremena Haso ljubomorno ispali: - Bolan, Mujo, ti s' pravi… više »

VIC DANA

Mujo pijanac

objavljeno prije 3 mjeseca i 7 dana

Mujo kući u sitne sate, skroz pijan, pa se spotiče se po kući.Fata se probudi i zavapi kroz suze:'Mujo, nesrećo! Rekao si da ćeš postati drugi čovjek, a ti opet pijan k'o zemlja… više »

VIC DANA

Mujo na kamenu

objavljeno prije 3 mjeseca i 8 dana

Mujo sjedi na kamenu kraj puta, prolazi Haso i pita ga: - Š'a je, bolan, Mujo, sjediš i razmišljaš? Mujo slegne ramenima: - Jok, bolan, samo sjedim... više »

VIC DANA

Mujo i električna stolica

objavljeno prije 3 mjeseca i 9 dana

Mujo je nakon serije zločina osuđen na smrt na električnoj stolici, pa kad su mu odbijene sve molbe za pomilovanje, sjedne on, privežu ga i priđe mu upravitelj zatvora: - Imate li posljednju… više »

VIC DANA

Mujo i Aladinova svjetiljka

objavljeno prije 3 mjeseca i 10 dana

Mujo i Haso voze se čamcem i naiđu na Aladinovu svjetiljku. Haso je uzme i protrlja, izađe duh i pita ih koju će im želju ispuniti. Kaže Haso: - Daj da more postane pivo. I ispuni im duh… više »

VIC DANA

Mujo i vulkanizer

objavljeno prije 3 mjeseca i 11 dana

Mujo odvezao Golfa na promjenu guma i nakon što je sve bilo gotovo, plati i krene kući. Nakon pola sata stiže mu SMS od vulkanizera: - Jarane, ako s' još živ, pažljivo zaustavi… više »

VIC DANA

Plavuša i upoznavanje

objavljeno prije 3 mjeseca i 12 dana

Plavuša se upoznaje s nekim likom i on joj se pohvali: - Ja sam plastični kirurg! Plavuša će na to: - Jao, a izgledate kao pravi! više »

VIC DANA

Mujo i Fatina slika u kafani

objavljeno prije 3 mjeseca i 13 dana

Uđe Mujo u kafanu, naruči pivo i pogleda u džep i tako 5-6 puta. Konobar mu priđe i upita iz radoznalosti: - Jel', bolan, a što poslije svakog piva gledaš u džep? A Mujo će: -… više »

VIC DANA

Mujo kod zlatara

objavljeno prije 3 mjeseca i 14 dana

Mujo uđe u zlatarsku radnju i razgleda, pa upita prodavačicu: - Dobar dan, rec'te m', molim vas, kol'ko košta ova sprava za mučenje? Proodavačic ga zbunjeno pogleda: - Gospod'ne, to je burma?! više »

VIC DANA

Mujo kuler u kafani

objavljeno prije 3 mjeseca i 15 dana

Mujo zasjeo na kraj šanka i lagano pijucka svoje pivo, kad mu priđe Fata: - Joo, bolan, koji s' ti kuler... šta piješ da s' tak'i? Mujo otpije gutljaj i odvrati mirno:… više »

VIC DANA

Fata i pregled kod veterinara

objavljeno prije 3 mjeseca i 16 dana

Fata dođe kod veterinara i zamoli ga za pregled, a on je zbunjeno pogleda: - Gospođo, pogriješili ste, ja liječim životinje, a Vi trebate ići kod doktora...  Fata uzrujano… više »

skrolaj na vrh