Vic dana
VIC DANA

Mujo i vozački ispit

objavljeno prije 1 mjesec i 18 dana

Mujo sretne Hasu na čaršiji, a ovaj ga odmah upita: - Jarane, kako je prošlo na vozačkom, jesi'l položio? Mujo slegne ramenima: - Ne znam još... Haso se zbuni: - Kako ne… više »

VIC DANA

Mali Mujica i problemi u seksu

objavljeno prije 1 mjesec i 19 dana

Mali Mujica dođe do Fate u kuhinju, sjedne za stol i počne se meškoljiti, pokušavajući nešto pitati. Fata ga pogleda ispod oka i vikne: - De, Muj'ce, bolan, gukni već… više »

VIC DANA

Mujo uhljeb na poslu

objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana

Mujo se zaposlio u općini i sve ide super - plaćica sjeda svakog prvog, rano dolazi s posla i Fata je sretna. Jednog dana Fata napravi ručak, a Muje nema pa nema.... Već se skoro smračilo kad… više »

VIC DANA

Fata i spremanje za izlazak

objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan

Fata se sprema za izlazak s jaranicama, pa sve natenane slaže na krevet, našminka se, obuče i pogleda se u ogledalo u dnevnoj na kraju priče. Okreće se oko sebe, gleda i na kraju pita… više »

VIC DANA

Fata i mehanika

objavljeno prije 1 mjesec i 22 dana

Fata dolazi kući iz grada i nakon par minuta pojavi se u dnevnoj sobi nevesele face: - Mujo, bolan, me'š'čini da je ušla voda u fergazer... Mujo se gotovo zadavi gutljajem piva,… više »

VIC DANA

Mali Mujo i nebeska mehanika

objavljeno prije 1 mjesec i 23 dana

Mali Mujica sjedi u dnevnoj sobi kraj Muje, lista neku knjigu iz škole pa ga odjednom upita: - Babo, babo, zašt' se Zemlja okreće? Mujo ga pogleda ispod oka? - Zašt' se… više »

VIC DANA

Mujo na vozačkom

objavljeno prije 1 mjesec i 24 dana

Mujo krenuto u auto školu, pa već na prvom satu vožnje uz škripu kočnica uleće autom na benzinsku. Mujo otvori vrata, uzme pištolj za benzin i otvara rezervoar, kad mu… više »

VIC DANA

Fata i novi dečko

objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana

Fata sjela na kavu s jaranicama i požali se: - Ee, drage moje, ja tražim novog dečka, al' nema 'nak'ih kakve ja 'oću... Habiba je upita: - Pa kakvog tražiš? Fata uzdahne: - A da je… više »

VIC DANA

Mujo i blagi sudac

objavljeno prije 1 mjesec i 26 dana

Mujo pao u pljački banke i doveli ga panduri pred suca, a ovaj će mu nakon što je pročitao optužnicu: - Mujo, ako vratiš pare, smanj'ć'mo t' kaznu. Mujo uzdahne: - Sudac, bolan,… više »

VIC DANA

Mujo i najbolji doktor

objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana

Mujo sjedi u čekaonici kod doktora kad uđe Haso šepajući i sjedne kraj njega. Pozdrave se oni, pa ga Haso upita: - Jel', kak'i je taj doktor? Mujo klimne: - Dobar, bome, pravo dobar...… više »

VIC DANA

Mujo i svađa s ludom Fatom

objavljeno prije 1 mjesec i 28 dana

Mujo dolazi s posla i već s vrata počne urlati na Fatu koja nije napravila večeru. Fata mu ne ostane dužna i uskoro lete psovke i tanjuri, pa će Mujo nakon par minuta: - Fato, bona, jel'… više »

VIC DANA

Mali Mujica na testu

objavljeno prije 1 mjesec i 29 dana

Mali Mujica došao u školu, kad im učiteljica već na prvom satu podijeli papire za test iz matematike. Kad je došla do njega, da mu papir i zaprijeti: - Muj'ce, nadam se… više »

VIC DANA

Fata i prosjak

objavljeno prije 2 mjeseca

Mujo se vrati s posla, a Fata mu se odmah s vrata pohvali: - Mujo, bolan, doš'o prosjak danas na vrata!! Mujo klimne: - Dobro, i šta s' naprav'la? Fata se ponosno isprsi: - Dala… više »

VIC DANA

Mali Mujica i vic o policajcima

objavljeno prije 2 mjeseca i 1 dan

Mali Mujica ulazi u kuću nakon igranja s rajom u dvorištu, pa veselo dotrči do Muje: - Babo, babo, čuo sam super vic o pandurima... 'oć' ti ispričat'? Mujo uzdahne: - Muj'ce, jebemu… više »

VIC DANA

Plavuša i požar

objavljeno prije 2 mjeseca i 3 dana

Plavuša uspaničeno zove vatrogasce: - Halo, vatrogasci, upomoć, gori mi kuhinja, dođite odmah!!! Vatrogasac s druge strane je smiruje: - U redu je, gospođo, stižemo... kako da dođemo… više »

skrolaj na vrh