Vic dana
VIC DANA

Mujo i problemi sa seksom

objavljeno prije 2 mjeseca i 29 dana

Mujo sjedi u kafani i tužnog pogleda niže rakijice, kad naleti Haso i zabrinuto ga upita: - Mujo, bolan, š'a s' tako pokis'o, š'a je bilo? Mujo uzdahne: - Ostav'la me Fata...… više »

VIC DANA

Mujo na sistematskom

objavljeno prije 3 mjeseca

Mujo se zaposlio u općini i nakon godinu dana ode na obavezni sistematski pregled. Nakon svih testova sjedne on u ordinaciju, a doktor ga upita: - Doobroo... e sad, kol'ko spavate? Mujo… više »

VIC DANA

Mujo u patroli

objavljeno prije 3 mjeseca i 2 dana

Mujo se zaposlio u policiji pa mu nakon kratke obuke daju uniformu i odrede mu kvart za patrolu. Šeta Mujo tako kvartom, vitla pendrekom pa stane kraj vrtića da se malo odmori. Za neko… više »

VIC DANA

Mujo i višak kilograma

objavljeno prije 3 mjeseca i 3 dana

Mujo zasjeo s Hasom u kafanu nakon sto godina, pa ga ovaj nakon prve rakijice upita: - Mujo, bolan, baš si se pravo ugojio, šta s' radio? Mujo uzdahne: - Tako t' je to, moj… više »

VIC DANA

Mujo i Fata na pecanju

objavljeno prije 3 mjeseca i 4 dana

Mujo poveo Fatu na pecanje, pa kad su stigli do rijeke on sve pripremi, zabaci udice, sjedne na stolac i otvori pivo. Fata se muva okolo i ubrzo joj postane dosadno, pa uzdahne i upita: -… više »

VIC DANA

Mali Mujica i istina

objavljeno prije 3 mjeseca i 5 dana

Mali Mujica sjedi u školi i dosađuje se, kad učiteljica počne ispitivanje: - Djeco, 'ko će m' reć' šta je to demokracija? Mujica digne ruku, a učiteljica ga prozove: - Rec' ti,… više »

VIC DANA

Mujo i zdravstveni problemi

objavljeno prije 3 mjeseca i 7 dana

Muju uletava doktoru u ordinaciju i odmah s vrata se požali: - Doktore, bolan, pomagaj.... natekla m' ćuna, šta da radim? Doktor pogleda, zamisli se i dosjeti: - Sl'šaj, Mujo,… više »

VIC DANA

Mujo i računi za struju

objavljeno prije 3 mjeseca i 9 dana

Mujo zasjeo u kuhinju, otvara račune i slaže na hrpu, kad odjednom glasno opsuje i baci šalicu s kavom prema Fati. Fata se jedva izmakne i upita prestrašeno: - Mujo, bolan, koj'… više »

VIC DANA

Mujo i šeik

objavljeno prije 3 mjeseca i 10 dana

Mujo sretne šeika na čaršiji, pa sjednu oni na meze i Mujo se nakon nekog vremena pohvali: - Moj frajeru, ja ti imam deset sinova... još jedan i cijeli nogometni tim!… više »

VIC DANA

Mujo na pregledu

objavljeno prije 3 mjeseca i 11 dana

Mujo dolazi sav zabrinut kod doktora, pa ga ovaj pošalje na hrpu pretraga. Kad su došli rezultati, sjednu oni u ordinaciju pa Mujo potiho upita: - Doktore, š'a m' je?… više »

VIC DANA

Fata i pijani Mujo

objavljeno prije 3 mjeseca i 12 dana

Mujo došao kući pijan k'o letva, uvalio se u krevet do Fate pa ispali veselo: - Fato, bona, baš nam je pravo dobro! Fata ljutito odvrati: - Teb' more bit' i je... al' men' je… više »

VIC DANA

Mujo, Fata, ljubav i seks

objavljeno prije 3 mjeseca i 13 dana

Mujo napokon odveo Fatu u krevet i nakon dugog seksa leži i puši, kad mu se Fata privije i mazno kaže: - Mujo, bolan, jel' ti mene voliš? Mujo je pomiluje po kosi: -… više »

VIC DANA

Mujo i novi lijekovi

objavljeno prije 3 mjeseca i 14 dana

Mujo ulazi u apoteku, gleda iza pulta na sve strane, pa stane u red i kad je došlo do njega, upita farmaceuta: - Imate l' sat? Ovaj se zbuni: - Kak'i sat, čo'eče, ovo je apoteka?! Mujo… više »

VIC DANA

Fata i šetnja s Mujicom

objavljeno prije 3 mjeseca i 16 dana

Fata se sredila, obukla i Mujicu i krenula u šetnju čaršijom. Nakon nekog vremena nalete oni na njenu jaranicu Habibu, zgodnu i dotjeranu. Pozdrave se one, pa Fata reče Mujici:… više »

VIC DANA

Mujo i pokušaj uvaljivanja

objavljeno prije 3 mjeseca i 17 dana

Mujo se uvali Fati u krevet u sitne sate pa joj mazno kaže:  - Fato.... nemam gaće...?! Fata ga odgurne i okrene se na drugu stranu: - Pust' me da spavam, opra'ć' t' jedne ujutru... više »

skrolaj na vrh