Varilux banner
Vic dana
VIC DANA

Mujo i otkaz

objavljeno prije 5 mjeseci i 7 dana

Mujo sjedi u kafani prilično snuždeno i niže rakije jednu za drugom, pa Haso sjedne do njega i upita ga zabrinuto: - Mujo, bolan, šta s' pokis'o, šta ne valja? Mujo uzdahne: - A… više »

VIC DANA

Mujo i tablete

objavljeno prije 5 mjeseci i 8 dana

Mujo uleti doktoru u ordinaciju i već s vrata se počne tužiti: - Doktore, bolan, pomagaj.... nemerem spavat', nemerem jebavat', nemerem s jaranima u kafani popit piće u miru, sav sam lud!… više »

VIC DANA

Mujo i kvaliteta seksa

objavljeno prije 5 mjeseci i 9 dana

Mujo cijelu večer snima Fatu u kafani, baca fore i časti je, pa je na kraju ipak uspije nagovoriti na seks. Odu oni kod njega, kresnu se, a Fata nakon seksa zapali cigaru i prokomentira: -… više »

VIC DANA

Mujo i jaran Haso na tržnici

objavljeno prije 5 mjeseci i 10 dana

Mujo na tržnici traži najbolje jabuke, kad naleti na Hasu pa ga upita: - Haso, bolan, jel' se ti sjećaš mene? Haso se nasmije; - Jašta, Mujo, kako b' te zaboravio, išli u… više »

VIC DANA

Mujo i nova tetovaža

objavljeno prije 5 mjeseci i 11 dana

Mujo ulazi polako u kafanu, pažljivo sjeda za stol i glasno odahne, pa ga Haso upita: - Š'a je, bolan, š'a uzdišeš? Mujo odmahne rukom: - Ma, napravio sam jučer… više »

VIC DANA

Mujo i razgovor tijekom seksa

objavljeno prije 5 mjeseci i 12 dana

Mujo i Haso lagano pijuckaju u kafani, pa nakon par pića razgovor krene na seks. Nakon malo samohvale, upita Haso Muju: - Mujo, bolan, pričaš l' ti išta s Fatom kad se… više »

VIC DANA

Mujo i planiranje godišnjeg

objavljeno prije 5 mjeseci i 13 dana

Mujo sjedi u dnevnoj i pijucka pivo, kad upada Fata i sjedne kraj njega: - Mujo, bolan, trebam sutra upisat' godišnji na poslu... šta ć'mo ove god'ne - na planine il' na more?… više »

VIC DANA

Mujo i Haso na Divljem zapadu

objavljeno prije 5 mjeseci i 14 dana

Mujo i Haso ulaze u salun na Divljem zapadu. Mujo pogledom zaokruži po salunu i gurne Hasu: - Haso, vidiš onog tamo sa šeširom... Haso ga prekine: - Mujo, bolan, svi… više »

VIC DANA

Plavuša u salonu automobila

objavljeno prije 5 mjeseci i 15 dana

Plavuša ulazi u salon automobila i odmah privuče pažnju prodavača koji se stvori kraj nje i mazno je upita: - Dobar dan, mogu li pomoći? Plavuša klimne: - Da, željela bih novi… više »

VIC DANA

Mujo skida kletvu

objavljeno prije 5 mjeseci i 16 dana

Mujo dolazi kod hodže i zapomaže već s vrata: - Hodža, bolan, de m' učini zapis da se skine ova kletva koja me progoni... Hodža ga posjedne i upita: - Dobro, al' moram znat nešto...… više »

VIC DANA

Mujo pred dječjim vrtićem

objavljeno prije 5 mjeseci i 17 dana

Mujo krenuo poslije posla po malog Mujicu u vrtić, prvi puta u životu jer to inače radi Fata. Stoji on pred vrtićem i čeka, kad izađe odgojiteljica i upita ga: - Koga čekate? Mujo klimne: -… više »

VIC DANA

Plavuša i direktor

objavljeno prije 5 mjeseci i 18 dana

Plavuša tajnica cijeli dan na poslu zbraja svoje račune od kartica i ustanovi da nema šanse da nakon posla ode u šoping pa se odvaži i pokuca šefu na vrata: -… više »

VIC DANA

Mujo i daljinski

objavljeno prije 5 mjeseci i 19 dana

Mujo sjedi u dnevnoj i lagano pijucka pivo uz novine, a mali Mujica traži što će gledati na televiziji. Nezadovoljno baci daljinski kad nije ništa našao, pogleda Muju pa… više »

VIC DANA

Fata kod direktora

objavljeno prije 5 mjeseci i 20 dana

Fata dobila posao kao sekretarica i nakon mjesec dana zatraži direktor od nje da ostane duže na poslu. Radi Fata k'o navijena, a direktor se kad su svi otišli pojavi s bocom vina pa im… više »

VIC DANA

Mujo na godišnjici braka

objavljeno prije 5 mjeseci i 21 dan

Mujo i Fata slave 25. godišnjicu braka, pa je Mujo izvede u fini restoran. Konobar ih smjesti za dobar stol, donese jelovnike i Mujo ga pozove za par minuta: - Jarane, ja i žena imamo… više »

Varilux banner
skrolaj na vrh