« Stand up
objavljeno prije 5 godina i 4 mjeseca
SMIJEH

Bosansko-hercegovački superjunaci u posjetu Hrvatskoj

Iz borbe s raznim nevoljama i nevoljicama koje nas zadese u životu ne izađemo baš svaki put kao pobjednici, ali barem možemo zadržati smiješak na usnama

Dođite i nasmijte se od srca
Dođite i nasmijte se od srca (Studio Smijeha)
Više o

Studio smijeha

,

Filip Andronik

Kraj ovog tjedna u Studiju Smijeha, zagrebačkom klubu specijaliziranom za stand-up komediju i dobro raspoloženje, bit će u znaku smisla za humor iz susjedne nam države. Iz borbe s raznim nevoljama i nevoljicama koje nas zadese u životu ne izađemo baš svaki put kao pobjednici, ali barem možemo zadržati smiješak na usnama!

To je zasigurno uspjelo Filipu Androniku, stand-up komičaru i crtaču stripova iz BiH. U subotu će u Studiju Smijeha pokazati svoju izložbu ilustracija Superjunaci u posjetu Hrvatskoj i odgovoriti na pitanja koja niste ni stigli postaviti, poput: kakvih bi koristi Wonder Woman imala od svojih moći u Hrvatskoj? Gdje bi ovdje završio Tony Stark, a gdje Superman? Kako se superjunaci suočavaju s hrvatskim specifičnostima? Ove urnebesno smiješne ilustracije možete pogledati besplatno, a radove možete kupiti i naručiti!

Kasnije iste subotnje večeri Filip će nastupiti zajedno s Hazimom Mujčinovićem u stand-up showu Made in Bosnia. Ovaj najpopularniji cjelovečernji stand up show Bosanaca o Bosancima, više puta izvođen u klubovima širom Bosne i Hercegovine i inozemstva, ispričat će vam najsmješnije situacije u koje Bosanci mogu upasti.

Za detalje o vremenu održavanja nastupa, cijenama ulaznica i ostalim informacijama posjetite internetsku stranicu http://studiosmijeha.hr/ ili http://Facebook.com/. Ulaznice možete kupiti online ili na blagajni kluba.

24.11.2018. 10:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh