« Stand up
objavljeno prije 5 godina i 6 mjeseci
NAJAVE

Najveći ZG stand up dovodi gošću Chelsea Hart

Chelsea će pratiti i komičarska ekipa rado viđena dosada na open-mic večerima u Vintage Industrialu

Domaće snage prate Chelsea Hart
Domaće snage prate Chelsea Hart (Vintage Industrial)
Više o

stand up

,

Vintage Industrial

,

Chelsea Hart

Nakon dvije sezone najposjećenijih stand-up open-mic večeri u ovom dijelu regije gdje su nastupali komičari amateri uz podršku posebnih gostiju, gostoprimstvo Vintage Industriala pročulo se i daleko izvan regije!

Tako će 25. listopada na VIB pozornicu stati CHELSEA HART - prva gošća serije gostovanja stranih komičara!

Chelsea Hart

Mlada komičarka dolazi u sklopu svoje regionalne balkanske turneje, a osim bavljenja komedijom, možete ju pronaći kako na zagrebačkim ulica pjeva operu! Iako porijeklom iz Aljaske, došavši u Veliku Britaniju počinje sa stand-up karijerom i tri godine gotovo svakodnevno nastupa, a 2016. godine nastupila je i na svjetski poznatom Edinburgh Fringe festivalu. Nastupala je u preko 30 zemalja diljem svijeta: Španjolska, Njemačka, Norveška, Francuska, Kina, Švedska, Finska, Poljska...a u Bosnu i Hercegovinu je obišla turnejom „Chelsea Loves Bosnia."

U Londonu nastupa u comedy klubovima Soho Comedy Club, Mirth Control, Funny Women, The Stand, The Glee Club, Krater Komedy i ostali.

Chelsea će pratiti i komičarska ekipa rado viđena dosada na open-mic večerima u Vintage Industrialu.

Vidmarijo Rašić

To je onaj lik iz Pule s naočalama i ful jakim istarskim naglaskom. Nastupa nešto više od 3 godine po cijeloj Hrvatskoj, a dok pišemo ovu najavu on roka na open-mic večerima po JU-ES-EJ! JU-ES-EJ! Inače vodi open-mic večeri u Puli koje osnažuju istarsku stand-up scenu i nema dlake na jeziku. Pogotovo u Srbiji. 

Vanja Perić

Dečko iz Sesveta. Njemu je potez Dubec- Savski Most ekskurzija. Zna HŽ-ov vozni red bolje nego HŽ-ovci. Nastupa već 2 godine po cijeloj Hrvatskoj i prihvaća sve nemoralne ponude. Od vaših mama pogotovo. Strojar po struci, kreativac po muci. Kad ima loš dan voli upalit Batman crtić, da se malo bolje osjeća nego Robin.

Leon Kondres

19-godišnjak koji se kuži u bake. Ne želimo dodatno objašnjavati prvu rečenicu. On će ti sve objasniti. S redovitim nastupima diljem Hrvatske od siječnja 2018. godine uspješno se probija kao veliki potencijal hrvatske stand-up scene. On je onaj klinac zbog kojeg bi Deadpool rekao: „ E jebiga." 

Sara Smojver - show host

23-godišnja osječka komičarka sa zagrebačkom adresom. Nastupa već 2 godine po cijeloj Hrvatskoj. Jednom je nastupala u Srbiji. I preživjela. Posjeduje impresivan set noževa kojeg je nasljedila od bake. Tata joj ga želi oduzeti, a sestra je pokupila Delimano set lonaca. Voli gin-tonic i gin-tonic voli nju. Strastveno štuje kebab i sve njegove derivate i neuspješno je učlanjena u teretanu dugi niz godina.

Komičari nastupaju na hrvatskom i engleskom jeziku.

23.10.2018. 12:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh