« Stand up
objavljeno prije 9 mjeseci i 23 dana
TJEDNI PROGRAM

Crno, šareno i ekstravagantno uz stand-up komičare

Studio Smijeha ovaj tjedan nasmijava na Halloween te uz večer crne komedije i Pictionary

Tjedni program Studija smijeha
Tjedni program Studija smijeha (Studio Smijeha)
Više o

Studio smijeha

,

tjedni program

Studio Smijeha, jedini comedy klub u Zagrebu, nastavlja svoju misiju - nasmijati gledatelje svim raspoloživim sredstvima! Već sedamgodina ovaj kreativni punkt u Hebrangovoj 10 gotovo svakodnevno nudi predstave za koje se redovito traži karta više. Provjerite sami zašto je to tako!

U ponedjeljak (29. 10.) možete besplatno svratiti u klub i nasmijati se uz prve nastupe novih komičarskih nada na I hate Mondays open mic night show. Podržite ih na njihovu putu i provjerite kako izgledaju prvi koraci budućih poznatih stand up komičara! Ovaj put riječ je o finalu te će publika pomoći odabrati najboljeg komičara! 

Sljedeći dan, u utorak (30. 10.) održat će se natjecanje u umjetničkom izražavanju uz salve smijeha popraćenima pitanjem "A što je slikar htio reći?". Bivši polaznici ove šarene likovne kolonije znaju da se radi o Big Pub Pictionaryju, a ostali su pozvani da se pridruže veseloj družini crtača. Najuspješniji će biti i prikladno nagrađeni!

Za sve one koji, barem kad je humor u pitanju, najviše vole crno, tu je Back to Black, odnosno dva Splićanina koji će u petak (2. 11.) publiku nasmijavati ozbiljnim temama na neozbiljan način.

Zadnji dan u listopadu Studio Smijeha zauzimaju vještice i bundeve! Naime, u srijedu (31. 10.) stand up komičari rade veliku feštu uz nastupe i after party na Halloween Extravaganza Showu. Maske poželjne, kako na pozornici, tako i u publici. Najbolja maska dobiva godišnju ulaznicu za Studio Smijeha!

Ako te večeri kojim slučajem doživite i romantični susret, onda ćete se u Studio Smijeha s osobitim interesom vratiti u subotu (3. 11.) na Story Pary Zagreb - True Dating Stories na kojem ćete čuti različite priče o neiscrpnoj temi spojeva.

Za detalje o vremenu održavanja nastupa, cijenama ulaznica i ostalim informacijama posjetite internetsku stranicu http://studiosmijeha.hr/ ili http://Facebook.com/. Ulaznice možete kupiti online ili na blagajni kluba.

30.10.2018. 14:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh