Sport
BRAVO

Hajduk s dva gola Pašalića ponizio Dinamo

objavljeno prije 11 godina

Hajduk i Dinamo odigrali su derbi koji će Splićani pamtiti po dobrom, jer su nakon katastrofalnog prvog poluvremena u drugom potpuno razbili Dinamovu "atomsku momčad" i s dva gola Maria… više »

BRAVO

Hrvatska pobijedila Italiju i osigurala četvrtfinale

objavljeno prije 11 godina

Nakon prvog sramotnog poraza činilo se da će i ovo Europsko prvenstvo u košarci proći u znaku neuspjeha naše reprezentacije, no izgleda da je Repeša uspio uliti… više »

ČESTITKE

Zobundžija i Urban obranili naslove u skijanju na vodi

objavljeno prije 11 godina

Na jezeru Vukovina kraj Velike Gorice ovog je vikenda održano Otvoreno prvenstvo Hrvatske u skijanju na vodi, a u konkurenciji natjecatelja iz Hrvatske prva mjesta osvojili su Pavle… više »

FANTASTIČNO

Ana Konjuh i Borna Ćorić osvojili juniorski US Open

objavljeno prije 11 godina

Ana Konjuh i Borna Ćorić osvojili su zadnji ovogodišnji juniorski Grand Slam turnir, US Open nakon velikih bitki u finalima.  Ana Konjuh je nakon prvog izgubljenog seta popravila… više »

VN ITALIJE

Sebastian Vettel pobijedio u Monzi

objavljeno prije 11 godina

Sebastian Vettel osvojio je Monzu pobijedivši po 32. put u svojoj sjajnoj karijeri i napravio još veću razliku na vrhu ukupnog poretka ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva u… više »

ČESTITKE

Tokio dobio Olimpijske igre 2020

objavljeno prije 11 godina

Slavlje u Tokiju! Razočaranje u Španjolskoj i Turskoj: domaćin Olimpijskih igara u ljeto 2020. godine bit će ipak Japan, odnosno Tokio. U drugom krugu glasanja, glavni grad Japana… više »

BRAVO

Sandra Perković pobijedila na finalu Dijamantne lige

objavljeno prije 11 godina

Sandra Perković je do sedme pobjede u isto toliko natjecanja bacačica diska u Dijamantnoj ligi stigla s odličnim hicem od 67,04 metara kojega je izvela odmah u prvoj seriji, te tako uzvratila… više »

KATASTROFA

Negledljiva Hrvatska remizirala na Marakani

objavljeno prije 11 godina

Igor Štimac uvijek je imao medeni jezik, no ovakvo nejestivo izdanje koje nam je servirao na Marakani ne može pas s maslom pojesti. Tri pitbulla u napadu, Mandžukić, Olić i Eduardo… više »

BRAVO

Medveščak pomeo slavni CSKA u prvoj KHL utakmici

objavljeno prije 11 godina

Medveščak je sudjelovanje u drugoj najjačoj hokejaškoj ligi svijeta otvorio na najbolji mogući način, potpunim razbijanjem slavnog moskovskog CSKA sa čak 7:1.  U paklu… više »

NAJSKUPLJI

Gareth Bale napokon u Realu

objavljeno prije 11 godina

Gareth Bale postao je novi igrač Reala, a po prošlogodišnjem scenariju Luke Modrića, transfer je dovršen u zadnjim trenucima i za puno više novaca nego što… više »

EUROPSKA LIGA

Dinamu PSV, Rijeci Lyon!

objavljeno prije 11 godina

Dinamo je dobio posrnulog diva PSV, mušterije iz Ludogoreca koji su sigurno željni osvete i ukrajinski Černomorec, a Mamići su izjavili da će se potući s Ukrajincima za drugo mjesto u… više »

BRAVO!!!

Sjajna Rijeka u Europskoj ligi

objavljeno prije 11 godina

Rijeka je u Europskoj ligi, čeka ždrijebanje skupina da nastavi europsku sezonu kakvu nije imala dobrih tridesetak godina. Nekad je Rijeka bila crni konj Kupa UEFA sa zapaženim nastupima, a… više »

SJAJNO

Skupine Lige prvaka 2013/2014

objavljeno prije 11 godina

Liga prvaka kreće u zanimljivu grupnu fazu ove sezone, nakon što su danas u Nyonu izvučene skupine.  Dinamo može žaliti za plasmanom, jer je bečka Austira izvukla skupinu G, kako… više »

4. PRETKOLO

Dinamo pobijedio u Beču i ostao bez Lige prvaka

objavljeno prije 11 godina

Dinamo je ostao na pragu Lige prvaka, no Nenad Bjelica i bečka Austrija ipak su im grubo zalupili vratima ravno u nos. Nakon poraza u Zagrebu nije se vjerovalo da bi Dinamo mogao proći dalje,… više »

FORMULA 1

Sebastian Vettel pobijedio na VN Belgije

objavljeno prije 11 godina

Sebastian Vettel pobijedio je na zahtjevnom Spa Francorchampsu i još više pobjegao Fernandu Alonsu u utrci za ukupnu pobjedu u Formuli 1 ove sezone. Vettel je već na prvom… više »

skrolaj na vrh