« Nogomet
objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci
KATASTROFA

Negledljiva Hrvatska remizirala na Marakani

Izbornik Štimac je gledao jednu utakmicu, dok je svekoliko pućanstvo, obćinstvo i ini gledalo nešto sasvim drugo

Što reći osim - pametan čovjek zna da ne zna ... budala baš i ne ...
Što reći osim - pametan čovjek zna da ne zna ... budala baš i ne ... (Facebook)
Više o

utakmica

,

marakana

,

Srbija Hrvatska

Igor Štimac uvijek je imao medeni jezik, no ovakvo nejestivo izdanje koje nam je servirao na Marakani ne može pas s maslom pojesti. Tri pitbulla u napadu, Mandžukić, Olić i Eduardo glumili su gljive daleko od braniča, Modrić i tako u reprezentaciji igra kao da je jučer stigao u Zrinjski s drvenim kostobranima, a obrana pliva otprilike tako dobro kao i Eskimi.

Sve u svemu, još jedna katastrofalna igra, za koju jednostavno nema objašnjenja osim da izbornik nema blage veze o nogometu. Na terenu su vrhunski igrači, kreću se onako kako im je izbornik naredio, pa mi moramo sami zaključiti tko je tu jadan i Bog ga čuva, a tko je zbunjen.

Dakle, u kanonadi na gol Pletikose primili smo samo jedan gol, jer su Srbi promašivali sve što su mogli, a jedina smislena lopta koju je Mandžukić dobio tijekom utakmice završila je iza Stojkovićevih leđa.

Slijedi nam mučenje do kraja kvalifikacija, pa onda baraž za svjetsko prvenstvo u kojem bi mogli proći eventualno kraj Andore ili San Marina, a tada će valjda netko smoći muda i potjerati sve smradove iz hrvatskog nogometa .. .ili ga proglasiti amaterskim sportom. 

 

Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2014. godine:

skupina A

Srbija - Hrvatska 1-1 (Mitrović 66 / Mandžukić 53)

Makedonija - Wales 2-1 (Tričkovski 21, Trajkovski 80 / Ramsey 39 - 11m)

Škotska - Belgija 0-2 (Defour 38, Mirallas 89)

Redoslijed: 1. Belgija 22 (8 utakmica), 2. Hrvatska 17 (8), 3. Srbija 8 (8), 4. Makedonija 7 (7), 5. Wales 6 (7), 6. Škotska 5 (8)

07.09.2013. 01:02:44
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh