Spektakli
SKYSHOWTIME

Što sve najavljuje SkyShowtime

objavljeno prije 6 mjeseci i 15 dana

Manje od godinu dana od prvog predstavljanja u nordijskoj regiji i samo šest mjeseci od uspješnog pokretanja na više od dvadeset europskih tržišta, SkyShowtime se… više »

SERIJE

Škripa metala na HBO Maxu

objavljeno prije 6 mjeseci i 23 dana

„Škripa metala" napeta je akcijska komedija temeljena na PlayStation igri, prema originalnoj priči R. Reesea i P. Wernicka, tvoraca „Deadpoola" i „Dobrodošli u… više »

FILMOVI

Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves

objavljeno prije 6 mjeseci i 28 dana

Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves, izvanredni akcijsko-pustolovni film utemeljen na legendarnoj društvenoj igri tvrtke Hasbro, bit će dostupan za ekskluzivno streamanje na… više »

SERIJE

Nova hit serija na SkyShowtime

objavljeno prije 7 mjeseci

Danas je SkyShowtime objavio da će prve dvije epizode serije Poker Face biti dostupne za streamanje ekskluzivno na usluzi SkyShowtime 15. rujna, a nove epizode bit će dostupne svakog petka.… više »

FILMOVI

The Flash na HBO Maxu

objavljeno prije 7 mjeseci i 3 dana

Svjetovi se sudaraju u filmu „The Flash" kad Barry upotrijebi svoje supermoći da otputuje u prošlost kako bi je promijenio. Ali kad njegov pokušaj da spasi svoju obitelj… više »

SERIJE

U rujnu stižu nove serije i filmovi koje ne smijete propustiti

objavljeno prije 7 mjeseci i 12 dana

Premijere serija Codename: Annika Codename: Annika je finsko-švedska kriminalistička serija. Priča se vrti oko finske istražiteljice umjetničkih prijevara Emme, koja se na tajnom… više »

SKYSHOWTIME

Novo lice strave - M3GAN

objavljeno prije 7 mjeseci i 13 dana

Ona je više od igračke. Ona je dio obitelji. Najkreativniji umovi iz žanra horora - James Wan, filmaš koji stoji iza franšiza Saw, Insidious i The Conjuring, i filmski… više »

SERIJE

Stiže druga sezona Magičnih prijatelja

objavljeno prije 7 mjeseci i 26 dana

James i Oliver Phelps, najpoznatiji kao neponovljivi blizanci Weasley iz filmova o Harryju Potteru, pozivaju nas na pustolovinu u kojoj susreću fascinantne goste, istražuju očaravajuća mjesta… više »

SERIJE

Serija 'Gora' premijerno na 29. SFF-u

objavljeno prije 7 mjeseci i 29 dana

U okviru posebnog programa pod nazivom "Pretpremijere serija" SFF već sedmu godinu publici predstavlja pozorno odabrane nedavno producirane regionalne dramske serije. Ove godine bit… više »

NOVOSTI

Novo snimanje u Dubrovniku

objavljeno prije 8 mjeseci i 3 dana

VIASAT3 se vraća svom najpoznatijem žanru, dating realityju, kako bi donio najveći show ove jeseni. Mađarska inačica "Make Love, Fake Love", proslavljenog formata ITV studija, stiže pod… više »

SERIJE

Puni krug na HBO Maxu

objavljeno prije 8 mjeseci i 15 dana

Ovaj kompleksni triler redatelja Stevena Soderbergha prati posljedice neuspješne otmice koja razotkriva dugo čuvane tajne u današnjem New Yorku. U seriji glume Zazie Beetz,… više »

SERIJE

Ljetne premijere na SkyShowtime

objavljeno prije 9 mjeseci i 7 dana

Django Serija Django djelomično je utemeljena na kultnom filmu Sergija Corbuccija, a govori o čovjeku koji traži osvetu, a na kraju se bori za nešto puno veće. Radnja se odvija krajem… više »

DOX

Dokumentarac o najstarijoj poljskoj drag quuen

objavljeno prije 9 mjeseci i 14 dana

U gorko-slatkoj priči o životu koji prkosi godinama i konvencijama, queer izvođač poznat kao drag kraljica Lulla La Polaca nastavlja se nadati ljubavi, iako njegovo osamdesetogodišnje… više »

HBO MAX

Downeyevi auti iz snova na HBO Maxu

objavljeno prije 9 mjeseci i 14 dana

Robert Downey Jr. veliki je ljubitelj restauracije klasičnih automobila, a ujedno je i posvećen borbi protiv klimatskih promjena. Stoga svoje voljene stare automobile dovodi u budućnost,… više »

SERIJE

Idol na HBO Maxu

objavljeno prije 9 mjeseci i 22 dana

Smješten u okruženje glazbene industrije, „Idol" prati gurua za samopomoć i vođu suvremenog kulta koji razvija kompliciran odnos s pop-idolom u usponu. Kreatori serije su Sam… više »

skrolaj na vrh