Seks
RJEŠENJA

Stvari koje uništavaju seks u vezi

objavljeno prije 11 godina

Sve je dobro, samo nam seks malo šteka? Da, svakako, sve ostalo je sigurno u redu ... Problemi u krevetu uvijek su ogledalo nečeg drugog, pa se vrijedi pozabaviti mogućim utjecajem… više »

Zašto nas seks toliko veseli?

objavljeno prije 11 godina

George MacKerron je, u suradnji s London School of Economics, napravio projekt Mapiness kojim je angažirao 45 tisuća korisnika smartphonea da putem aplikacije bilježe svoje aktivnosti,… više »

MMMM

Spavajte na trbuhu ako želite seksi snove

objavljeno prije 11 godina

Erotika i snovi su neraskidivo povezani, a ne može se reći da nam nije drago imati vruće, čak i mokre snove. Sve je ovo nagnalo ekipu sa Shue Yan sveučilišta u Hong Kongu da ispitaju… više »

TKO ZNA, ZNA

Zabavne činjenice o seksu

objavljeno prije 11 godina

Unatoč tomu što bismo seks teško mogli nazvati nedovoljno istraženom temom, iz dana u dan o njemu naučimo nešto novo i zanimljivo. Čak i ako mislite da već sve znate o… više »

ŠTO SAD?

Bolan seks - uzroci i rješenja

objavljeno prije 11 godina

Do bolova tijekom spolnog odnosa može doći zbog psihičkih ili tjelesnih problema. Ponekad je rješenje prilično jednostavno, primjerice promjenom marke kondoma ili promjenom vrste… više »

BEZ PANIKE

Čega se žene boje u seksu

objavljeno prije 11 godina

Žene i muškarci seks, kao i dosta drugih stvarni u životu, shvaćaju i doživljavaju drugačije. Ženama je seks prije svega prisnost, osjećaji, romantika i strast, a tek zatim mehanička… više »

UFF

Sigurni znaci da muškarac želi seks s vama

objavljeno prije 11 godina

Kako prepoznati stvarne namjere muškarca pitanje je koje si žene često postavljaju kad upoznaju nekog novog. Naravno, ima transparentnih likova koji vrlo jasno i izravno daju do znanja… više »

GOOOOD

Kako produžiti osjećaj ispunjenosti nakon orgazma

objavljeno prije 11 godina

Nakon orgazma bilo bi dobro pokušati zadržati taj osjećaj ispunjenosti što dulje, kako bismo što više uživali i dali tijelu mogućnost da bude u tom blaženom stanju… više »

MMM, DRAGA ...

Kako vratiti uzbuđenje u krevet

objavljeno prije 11 godina

Prije ili kasnije u svakom krevetu zavlada rutina i monotonija, pa čim se tako nešto prepozna, potrebno je reagirati kako seks ne bi postao odrađivanje obaveze. Stoga, za početak,… više »

MYTHBUSTERS

Što je prava istina o seksu

objavljeno prije 11 godina

Seks ima vjerojatno najviše mitskih priča na svijetu, a neke od njih su seksualni terapeuti demantirali za Fox News. Tako su se za početak obrušili na spontani seks, jer… više »

MLJAAC!

Do eksplozivnih orgazama dobrom hranom

objavljeno prije 11 godina

Kako hranom doći do boljih orgazama, pitanje je koje ste si možda postavili nakon čitanja nekog od članaka na tu temu. Pa za početak, potrudite se da na jelovniku večere od koje očekujete… više »

SAVJETI

Hrana koju treba izbjegavati prije seksa

objavljeno prije 11 godina

Svi znamo za školjke, med i ostale prirodne afrodizijake koje suptilno stavljamo meni kad se nadamo seksu na kraju večeri, no ima i hrane koja ima upravo suprotan učinak, pa je nije… više »

MYTHBUSTERS

Deblji muškarci su bolji ljubavnici

objavljeno prije 11 godina

Gledate muškarce s trbuščićem s podcjenjivanjem kad vam priđu? Možda vam to baš i nije najpametnija odluka u životu, pogotovo ako tražite dobar seks.  Naime, tursko… više »

KOLIKO ONDA?

Koliko bivših partnera je potrebno za dobar seksualni život

objavljeno prije 11 godina

Istraživanja pokazuju da su žene stvarno znatiželjnije od muškaraca. One naime žele znati baš sve o bivšim seksualnim partnericama svojih muškaraca. Ispituju ih,… više »

ZNANJE

Siguran put prema višestrukim orgazmima

objavljeno prije 11 godina

Višestruki orgazmi spadaju u legende, no zapravo je logika prilično jednostavna - što više načina postoji da doživite orgazam, veća je vjerojatnost da ćete ih imati… više »

skrolaj na vrh