« Seks
objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci
EH, DA ...

Zašto žene glume u krevetu

Gluma u krevetu nije dobra iz više razloga, a prvi i osnovni je onaj u vašoj glavi kad shvatite što radite, da ne pričamo o tome što će biti kad vas partner pročita ...

Glumite li orgazme?
Glumite li orgazme? (Shutterstock)
Više o

seks

,

orgazam

,

glumljeni orgazam

,

najbolji seks

Svaki bi muškarac želio znati recept koji garantira orgazam kod partnerice, no to je sve samo ne jednostavno. Naravno, ako živite u iskrivljenom svijetu porno filmova, mogli biste zaključiti da je dovoljno penetrirati i orgazam je tu.

Ipak, u stvarnom je svijetu potpuno drugačije, pa tako ima velik broj žena koje, iako ne postižu orgazme, glume kao da jesu i to rade vrlo, vrlo često, umjesto da partneru otvoreno kažu što vole da im se radi.

Stručnjaci su se pozabavili tom temom kako bi shvatili zašto žene glume u krevetu, i evo što su zaključili ...

Za početak, žene koje nisu u stalnoj vezi imaju puno manje šanse za orgazam sa slučajnim partnerom, jer osnova svakog dobrog seksa za ženu je povjerenje u partnera, koje se ne može steći već pri prvom seksualnom susretu.

U manjem broju slučajeva gluma je jednostavno posljedica umora. Žena je umorna i ne baš previše raspoložena, no partner jest, i njena će gluma dovesti do bržeg završetka, pogotovo ako odglumi orgazam u trenutku kad partner svršava.

Mnoge se žene ne usude tražiti od partnera da im radi nešto što njima odgovara jer misle da će se partner zbog toga ohladiti, pa jednostavno nastavljaju s mehaničkim seksom sve dok ne odglume vrhunac.

Rjeđi primjer su žene koje glume orgazam zbog novog partnera koji je napravio sve kako treba, pristao na omiljenu pozu, bio zainteresiran i izdržljiv, ali žena jednostavno nije imala svoj dan ..

06.01.2014. 23:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh