« Seks
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
HE HE

Nova saznanja o seksu u prošloj godini

Što smo sve o seksu naučili iz istraživanja čiji su rezultati objavljeni prošle godine, i jesmo li počeli to i primjenjivati

Što sve novo znamo
Što sve novo znamo (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

muškarci

,

istraživanja

Svake godine izađe gomila istraživanja o seksu, a rezultati su ponekad očekivani, a ponekad iznenađujući - iako mislimo da o seksu znamo sve, uvijek se pronađe nešto novo što nas razuvjeri.

Možda i najdraže istraživanje objavljeno je u ožujku prošle godine, a bavilo se odnosom glavobolje i seksa. Na sreću muškaraca, rezultati pokazuju da seks liječi glavobolju, tako da ona stara isprika "dragi, boli me glava ..." jednostavno više ne funkcionira. 

Žene će biti sretnije ako muškarci poslušaju rezultate istraživanja koje je pokazalo da parovi koji ravnopravno dijele kućanske poslove imaju bolji seks.

Je li seks tjelovježba ili nije i može li biti zamjena za teretanu? Tu postoje oprečna mišljenja, a najnovije istraživanje na tu temu dalo je prilično egzaktne podatke - minuta seksa troši 3.1 kaloriju kod žena, a 4.2 kalorije kod muškaraca, pa vi sami izračunajte ...

Orgazam je također izazivao interes znanstvenih timova, pa je pred mjesec i pol dana objavljeno istraživanje koje kaže da žene koje imaju seks na jednu noć ne mogu stići do orgazma, dok žene u stabilnim ljubavnim vezama orgazam imaju neusporedivo češće. 

Stoga, ne tražite kruha preko pogače, oslonite se na dragog da vas dovede do vrhunca i uživajte.

01.01.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh