« Seks
objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci
OPA

Žene više eksperimentiraju u seksu

Iako muškarce prati glas da su u krevetu poduzetniji, a i prljaviji po potrebi, istraživanje je pokazalo da je stvarnost upravo suprotna

Ženama je eksperimentiranje u krvi
Ženama je eksperimentiranje u krvi (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

muškarci

,

eksperimentiranje u seksu

,

prljavi razgovor

Muškarci su, na papiru i u legendama, spol koji voli isprobavati nove stvari u krevetu, a navodno im ni prljavi govor nije stran. No, kako to s legendama obično biva, našla se ekipa koja je napravila ispitivanje na tu temu i dobila odgovore koji ne odgovaraju pričama.

Naime, žene su sklonije eksperimentima, a uz to i češće vole koristiti prljave riječi u seksi igricama nego muškarci. Štoviše, puno su otvorenije i dijele svoje fantazije s partnerom češće nego što je to obrnuto.

Otprilike jednak broj ispitanika oba spola izjavio je da voli seks s upaljenim svjetlima i u seksi rublju, dok su žene puno češće odgovarale da su spremne eksperimentirati nego muškarci.

Kako je istraživanje proveo jedan od većih portala za upoznavanje, usporedili su ove rezultate s rezultatima prethodnih istraživanja koja su pokazala da je seksualni avanturizam posljedica seksualnog zadovoljstva oba partnera.

Seksualna otvorenost izravno je utjecala i na duljinu veze, pokazalo je jedno od prijašnjih istraživanja, pa ne čudi da su došli i do podatka da se žene više dosađuju u vezama iako su seksualno zadovoljenije, ali očito partneri ne dijele entuzijazam za eksperimente.

Za kraj, zanimljiv podatak - što su muškarci stariji, to češće glume orgazam, dok žene s godinama doživljavaju sve više sve boljih orgazama.

05.01.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh