« Seks
objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci
MMM

Što će najviše napaliti svaku ženu

Muškarcima je dovoljna mala plava tabletica da ih napali do kraja, no kod žena je to malo kompliciranija priča

Što treba napraviti da je napalite?
Što treba napraviti da je napalite? (Shutterstock)
Više o

žene

,

seksualna uzbuđenost

Viagra je riješila sve muške probleme u seksu, i od tog trenutka počela je potraga za ženskim ekvivalentom tablete, no, kako je kod žena seksualnost kompliciranija nego kod muškaraca, čudotvornog lijeka još uvijek nema.

Naime, postoje tri stvari koje garantirano napaljuju svaku ženu, no njih se jednostavno ne može staviti u tabletu. Kako je kod žena želja za seksom promjenjiva zbog menstrualnih ciklusa, to cijelu stvar čini još zamršenijom. Žene u razdoblju ovulacije, na sredini menstrualnog ciklusa imaju najjaču želju za seksom. 

Štoviše, u tom razdoblju žena luči hormon koji muškarci mogu osjetiti i na taj ih način dodatno privlači.

Druga komplicirana stvar je - ukus. Svaka žena ima neki svoj način odabira seksualnih partnera, svoje kriterije i neki faktor X koji traži kod muškarca. Tako je i istraživanje koje je pokušalo naći dio tijela muškarca koji uzbuđuje gotovo svaku ženu ustanovilo da je to nemoguće, jer su ispitanice navodile gotovo sve dijelove tijela, ali uz to je bila važna i bolja glasa, hod, visina i još mnogi faktori koji čine faktor X koji ženu trenutno uzbuđuje.

I, na kraju, tu je i moć, koja kod žena ne znači novac ili društveni status muškarca, nego njegov šarm koji su redom proglašavale najmoćnijim muškim oružjem zavođenja. 

Stoga, ako tražite čarobnu formulu kako zavesti ženu ... teško da ćete naći univerzalnu.

04.01.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh