« Seks
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
MMM

Najveći seksualni fetiši

Iako se svakoga dana u bespućima interneta otkrije neki novi, prilično bizaran seksualni fetiš, ovdje ćemo ipak spominjati samo klasike

A vaš omiljeni fetiš je ...?
A vaš omiljeni fetiš je ...? (Arhiva)
Više o

seks

,

koža

,

sado-mazo

,

voajerizam

,

čizme

,

seksualni fetiši

,

fetiši

,

egzibicionizam

Bizarne fetiše poput plakanja, one povezanih s raznim oblicima invalidnosti i slične stvari na granici bolesti ne mislimo spominjati, no ovi na listi su oduvijek tu oko nas, prilično vidljivi i uglavnom benigni.

Recimo, počnimo sa stopalima i nogama koje nisu rijedak fetiš, štoviše, a da li ste znali da ti dijelovi tijela otpuštaju iste hormone kad ste uzbuđeni kao i spolni organi i grudi? Niste? E, sad vam je i ovaj fetiš vjerojatno jasniji.

Koža i plastika su materijali koji najviše napaljuju, bez obzira na svu erotiziranost svile i čipke, ove malo grublje varijante oduvijek su imale svoje poklonike. 

Cipele su fetiš koji je, kod nekih žena, prešao granice seksualnosti i graniči s opsesijom (sjetimo se Imelde Marcos), ali zna se da su na prvom mjestu opake štikle i visoke čizme s visokom petom, po mogućnosti crne.

Piercing je relativno novija stvar u zapadnim kulturama, jer su primitivni narodi oduvijek imali razna obilježja tog tipa od drveta ili životinjskih kostiju, no moderno doba donijelo je komade metala na najčudnijim mjestima.

Sado-mazo igrice su postale gotovo mainstream, naročito nakon uspjeha 50 nijansi sive, no i tu ima jasna podjela na blaže i grublje oblike. 

Donje rublje jedan je od najčešćih fetiša kojeg, u slabijem ili jačem obliku, ima gotovo svaki muškarac kad ugleda ženu u čipkastom donjem rublju. 

Za kraj ne smijemo zaboraviti spomenuti i voajerizam i egzibicionizam koji se sjajno međusobno nadopunjavaju.

03.01.2014. 23:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh