« Seks
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
LOOL

Kako drugi znaju da ste se seksali

Ima nekoliko znakova koji čak i ne previše treniranom oku odaju da ste upravo imali doobar seks, pa čisto da znate koji su to ...

Sve se vidi :)
Sve se vidi :) (Arhiva)
Više o

osmijeh

,

seks

,

vaginalni orgazam

,

hodanje

,

dobar seks

,

sjaj

Koliko vam se puta dogodilo da nakon dobrog seksa sretnete nekog i taj vam dobaci zavjerenički pogled i komentar kojim jasno daje do znanja da zna što ste radili ... tog jutra ili prošle noći ili pred deset minuta?

Ne, nisu vam frendovi vidoviti, već je stvar u tome da vaše tijelo odaje na milijun malih načina da mu je nedavno bilo jako lijepo. Recimo, vaginalni orgazam uzrokuje promjenu u načinu hoda žena, koje produžuju korak i jače rotiraju zdjelicu. Seksolozi s obučenim okom u stanju su pogoditi s točnošću od 81 posto koja je od žena koje hodaju pred njima doživjela vaginalni orgazam.

Osim razbarušene kose i zadihanosti, koji su posljedica samo prvih par minuta dok se ne sredite, seksualno zadovoljstvo na vama odaje sjaj lica. Stvar je jednostavna - veći protok krvi u cijelom tijelu, pa tako i u obrazima, ali i aureola smirenosti i zadovoljstva koju ne možete promašiti.

Izraz lica također odaje da ste vrlo, vrlo zadovolj(e)ni, jer imate onaj stalni osmijeh koji lebdi na kutovima usana i izraz osobe koja je upravo pojela nešto nevjerojatno ukusno. Znate taj izgled? Naravno da znate, vidjeli ste ga u ogledalu kad ste se spremali za izlazak ...

Također, kako ste preplavljeni endorfinima, imat ćete prilično opušten stav i pogled na svijet oko sebe, tako da vas jednostavno ništa ne može oneraspoložiti. Vjerujte, takva se promjena primjećuje odmah.

Za kraj, nezgodan dio prepoznavanja ... mokre točke na hlačama. Naime, svašta može iscuriti iz vas ako ne koristite prezervativ, pa nije loša ideja staviti uložak ako ste to jutro bili nestašni. 

13.01.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh