« Seks
objavljeno prije 2 dana i 13 sati
LELO PREDSTAVLJA

LELO ENIGMA ™ Double Sonic

Genijalna igračka za stimulaciju A-točke... ako znate o čemu se tu radi... ako ne, pročitajte ;)

Za stimulaciju A točke
Za stimulaciju A točke (LELO)
Više o

A točka

,

LELO ENIGMA

,

Double Sonic

Klitoris i G-točka teme su mnogih vodiča za početnike. Neuhvatljiva, a za neke i kontroverzna područja, dugo su bila nešto poput svetog grala seksa. No, jeste li ikada čuli za A-točku? Bez obzira na odgovor, mi smo tu da vas educiramo. Kao dobrodušni div u industriji seksualnog wellnessa, LELO je ovdje da vam pomogne pronaći A-točku uz najnoviji proizvod - LELO Enigma Double Sonic.

Dakle, što je točno A-točka?

Poznata kao erogena zona prednjeg forniksa (AFE), ova točka užitka (ili točnije, zona) nalazi se duboko u vagini između vrata maternice i mjehura. A-točka nalazi se duž prednje stijenke vagine, obično oko 10 do 15 centimetara duboko (zbog razlika u anatomiji, za očekivati su neke varijacije).

A-točka i (često nedostižna) G-točka nevjerojatno su blizu jedna drugoj. Zapravo, A-točka nalazi se oko 5 centimetara iznad G-točke. Upravo zbog svoje dubine, prozvana je duboka točka (eng. deep spot). Također se naziva i ženska prostata, jer se nalazi na istom mjestu kao i prostata.

Budući da se nalazi tako duboko u vagini, teško ju je dosegnuti samo prstima. Stimulacija A-točke zahtijeva penetraciju. Neka seks istraživanja pokazuju da stimulacija ove točke može potaknuti više lubrikacije, čineći predigru ugodnijom i povećavajući šanse za orgazam. Za one koje još nisu doživjele vaginalni orgazam, A-točka može biti vaš čarobni gumb. Budući da je anus blizu zidu vagine, možete posredno uživati ​​u A-točki kroz analnu penetraciju. Međutim, vaginalna penetracija može izravnije pogoditi A-točku.

Ali to podrazumijeva partnersku igru. Što je sa solo igrom? Budući da je A-točka duboko uvučena, vaši prsti možda neće biti dovoljni pa ćete trebati upotrijebiti seks igračku da ju dosegnete.

Predstavljamo LELO ENIGMA TM Double Sonic

Kao pionir u vrhunskim proizvodima za užitak, LELO vjeruje da je ključno uvesti inovacije i pružiti nove opcije za sve one koji žele poboljšati svoja iskustva užitka. Naš fokus je na različitim erogenim zonama, a primijetili smo da je A-točka (ključna zona povezana s dubokim orgazmima) iznenađujuće zanemarena. S najnovijim dodatkom našem portfelju, LELO ENIGMATM Double Sonic, cilj nam je pogoditi upravo ovo područje.

Za razliku od ostalih igračaka iz serije ENIGMATM koje koriste ciljane vibracije za stimulaciju G-točke, ENIGMATM Double Sonic stimulira širu erogenu zonu, pokrivajući veću površinu A-točke za intenzivnije vaginalne orgazme. Ima poseban soničan vršak na vrhu umetnutog repa koji emitira sonične valove prema A-točki. Osim toga, ENIGMATM Double Sonic pruža stimulaciju soničnim valovima na klitorisu, kao i vibracijske senzacije za G-točku. Zahvaljujući ovom fleksibilnom i zakrivljenom repu koji se može umetnuti, njegova stimulacija nudi potpuni užitak različitim anatomijama.

LELO ENIGMA TM Double Sonic ukratko:

  • Trostruki stimulacijski masažer

  • DeepSonicTM tehnologija

  • SenSonicTM tehnologija

  • Ergonomski unutarnji stimulator. Potpuno fleksibilan stimulator s ultra snažnim vibracijama koji nudi stimulaciju A-točke.

  • 8 SNAŽNIH POSTAVKI ZA UŽITAK

  • 2 MOTORA ZA DVOSTRUKI UŽITAK

  • ULTRA GLATKI PREMIUM SILIKON

  • POTPUNO VODOOTPORNO (PREMA IPX7 STANDARDIMA)

MPC 349€

03.07.2024. 19:56:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh