Seks nema prethodne stranice
SPOJ SENZACIJA

ASMR i solo istraživanje za intenzivniji užitak

objavljeno prije 5 sati i 17 minuta

U svijetu intimnosti i samootkrivanja, užitak je duboko osobno putovanje koje može postati intenzivnije pokretanjem svih naših osjetila. Na raskrižju opuštanja i senzualnosti… više »

ZANIMLJIVO :)

Koliko seksa usporava starenje

objavljeno prije 2 dana i 5 sati

Seks je oduvijek bio predmet znanstvenih istraživanja, ne samo zbog svojih reproduktivnih funkcija već i zbog njegovih pozitivnih učinaka na zdravlje, uključujući utjecaj na proces starenja.… više »

SAVJETI

Zašto su seksualne maštarije nekad prilično opasne

objavljeno prije 5 dana i 5 sati

Misliti na nekog drugog tijekom seksualnog čina može imati negativne posljedice na emocionalno zdravlje, intimnost i kvalitetu veze. Iako se ovo može činiti kao bezazleno maštanje ili… više »

SAVJETI

Idealno trajanje seksualnog odnosa

objavljeno prije 6 dana i 6 sati

Seksualni odnosi su složeni i višedimenzionalni, a njihovo trajanje može značajno varirati ovisno o partnerima, njihovim željama, potrebama i okolnostima. Iako ne postoji univerzalna… više »

EH, DA...

Kako se mijenjao razgovor o intimnom zdravlju?

objavljeno prije 7 dana i 5 sati

Ne tako davno, razgovori o intimnom zdravlju bili su obavijeni šutnjom, nelagodom, pa čak i sramom. Teme poput menstrualnog i seksualnog zdravlja često su se držale po strani, potiho… više »

SAVJETI

Penis captivus: kako ''pobjeći'' iz vagine

objavljeno prije 8 dana i 5 sati

Zamislite ovo: u jeku ste strasti, sve ide savršeno, ali odjednom se čini kao da ste zapeli. Ne govorimo o zamršenoj kosi ili odjeći, već o nečemu toliko rijetkom da biste… više »

SAVJETI

Što radi hrkanje vašem seksualnom životu?

objavljeno prije 9 dana i 5 sati

Znamo da muškarci hrču, i to prilično češće od žena, no ono što je najgore je to što hrču i glasnije i stalno, tako da žene jednostavno ne dolaze do izražaja.… više »

ZAPAMTITE

Posljedice prevare na zdravlje

objavljeno prije 11 dana i 5 sati

Prevara, bilo u romantičnim, prijateljskim ili poslovnim odnosima, može ostaviti duboke emocionalne, psihološke i fizičke posljedice na osobu koja je doživjela izdaju. Ovaj oblik… više »

SAVJETI

Seks i prerana menopauza

objavljeno prije 12 dana i 5 sati

Prerana menopauza, koja nastupa prije 40. godine života, može biti izazovna za žene, kako zbog fizičkih simptoma, tako i zbog emocionalnih i psiholoških posljedica. Iako se… više »

MMMM

Zdjelično dno i orgazmi

objavljeno prije 14 dana i 5 sati

Zdjelično dno je mreža mišića, ligamenata i vezivnog tkiva koja drži vaše organe sigurnima unutar zdjelice. Ti organi uključuju mjehur, vaginu, maternicu i crijeva (rektum).… više »

STVARNO?

Mijenjanje seksualne želje kroz životne faze

objavljeno prije 15 dana i 5 sati

Seksualna želja ili libido temeljni je aspekt ljudskog života koji utječe na odnose, samopouzdanje i opću dobrobit. No, libido nije konstanta. Može varirati zbog niza razloga, uključujući… više »

SAVJETI ;)

Najbolja glazba za seks

objavljeno prije 16 dana i 5 sati

Najbolja glazba za seks može značajno doprinijeti intimnoj atmosferi, pomažući parovima da se opuste i povežu na dubljoj emocionalnoj i fizičkoj razini. Glazba stvara ambijent, pomaže u… više »

HE HE

Tjedni seks prema generacijama

objavljeno prije 18 dana i 5 sati

Seksualna aktivnost važan je aspekt intimnih odnosa, a učestalost seksualnih odnosa varira od osobe do osobe. No, zanimljivo je primijetiti da se prosječna učestalost seksa može mijenjati i… više »

ZNATE LI?

Što su abroseksualci?

objavljeno prije 20 dana i 5 sati

Abroseksualnost je pojam koji se odnosi na seksualnu orijentaciju i označava osobe čija se seksualna privlačnost prema drugima može mijenjati s vremenom. Ove promjene mogu biti dinamične i… više »

DOBRO JE ZNATI

Evo kad žene vole seks... tek da znate

objavljeno prije 21 dan i 5 sati

Razgovor o seksualnosti, posebice kada je riječ o ženama, često je bio tabu tema kroz povijest. Međutim, u suvremenom društvu sve se više govori o ženskoj seksualnosti, njezinim… više »

skrolaj na vrh