Putovanja
ISPROBAJTE :)

Snaga prirode i istočnjačkih tretmana u Termama Tuhelj

objavljeno prije 7 mjeseci i 11 dana

Idealno je vrijeme za učiniti nešto za sebe, pripremiti duh i tijelo za dugo toplo ljeto. U Termama Tuhelj termalna voda i blato su prirodna ljekovita sredstva i nepresušni… više »

ZANIMLJIVO

Gdje bi i kako Hrvati najradije putovali?

objavljeno prije 7 mjeseci i 18 dana

Tehnologija je potpuno promijenila iskustvo putovanja, učinila svijet manjim uz tisuće odredišta od kojih nas dijeli samo jedan klik. Novo istraživanje otkriva da dvije trećine… više »

SAZNAJEMO

Vratite se u ravnotežu!

objavljeno prije 7 mjeseci i 26 dana

Osjećate se nervozno, imate često glavobolje, muči vas nesanica, višak kilograma, peludna alergija, umorni ste i općenito nezadovoljni? Jednostavno ne znate što vas je to… više »

MLJAC

Srijem i Slavonija osvojili Zagrepčane

objavljeno prije 7 mjeseci i 28 dana

Da je obala uz Dunav od Vukovara do Iloka promenada dvoraca, muzeja, arhitektonskih cjelina, arheologije, prirodne baštine, vrhunskih vina i bogate gastronomije, potvrđuje i titula… više »

SAZNAJEMO

Orhidelia devetu godinu naj wellness Slovenije

objavljeno prije 8 mjeseci i 1 dan

Nagrada za najbolji wellness ponovno otišla Orhideliji. Tako već devet godina za redom odlučuje stručni žiri, slušatelji i urednička ekipa jedne od najslušanijih… više »

SAZNAJEMO

Ekološki prihvatljiva putovanja u 2018

objavljeno prije 8 mjeseci i 4 dana

U povodu Dana planeta Zemlje 22. travnja, Booking.com, vodeća svjetska tvrtka u povezivanju putnika s najširim izborom nevjerojatnih smještajnih objekata, objavljuje… više »

ZNATE LI?

Gdje je najugodnije sjediti u avionu?

objavljeno prije 8 mjeseci i 7 dana

Zračne turbulencije jamačno nisu ugodne, posebno ne onima sa strahom od letenja ili osjetljivim želucem. Ali ne trese se svaki dio zrakoplova jednako kada uleti u zračni vrtlog. Gdje je… više »

TERME TUHELJ

Četiri savjeta za vitalnost i lijep izgled

objavljeno prije 8 mjeseci i 13 dana

1.    Vrijeme je za wellness! Opustite se, zaboravite brige i izbacite stres! Izliječite tegobe i oblikujte liniju. U tome će vam pomoći tretmani ljekovitim blatom i… više »

WOW!

Aurora Station, prvi svemirski hotel

objavljeno prije 8 mjeseci i 13 dana

Jedna prilično ambiciozna tehnološka tvrtka, a koji nosi naziv Orion Span nudi nam luksuzni hotelski smještaj u svemiru. Hotel u svemiru nazvan je Aurora Station.… više »

ODLIČNO!

Najskuplje i najjeftinije zemlje svijeta

objavljeno prije 8 mjeseci i 26 dana

Najskuplje zemlje na svijetu... vjerojatno biste mogli pogoditi kad malo razmislite, ali ako treba usporediti sa životom u vašoj ili nekoj drugoj zemlji, moglo bi biti problema. No,… više »

EH, DA...

Finci su najsretniji na svijetu... na papiru

objavljeno prije 8 mjeseci i 28 dana

Finska je zauzela prvo mjesto u nedavno objavljenom UN-ovom Svjetskom izvješću o sreći ali bez obzira na te zaključke donesene na temelju objektivnih parametara, Finci su i… više »

SAJMOVI

Završen do sada najveći PLACE2GO

objavljeno prije 9 mjeseci i 4 dana

Koje su razlike u mentalitetima, jesmo li emotivniji od ostatka svijeta, kojim je narodima novac motivacija, kako gledamo na iste situacije u različitim dijelovima svijeta, je li… više »

DOĐITE

Otvoren Međunarodni sajam turizma PLACE2GO

objavljeno prije 9 mjeseci i 6 dana

„S više od 20 posto udjela u BDP i 150 tisuća zaposlenika turizam je važan pokretač hrvatskog gospodarstva, a prema svim pokazateljima ova će turistička godina biti još… više »

BLAGO NJIMA

Najsretnija zemlja na svijetu je Finska

objavljeno prije 9 mjeseci i 7 dana

Finska je ove godine proglašena za najsretniju zemlju na svijetu prema godišnjem istraživanju objavljenom u srijedu po kojemu je Burundi na dnu popisa. UN-ovo godišnje… više »

DOĐITE

Sutra počinje sedmi Međunarodni sajam turizma PLACE2GO

objavljeno prije 9 mjeseci i 8 dana

Svi koji su se prijavili na besplatnu aplikaciju Međunarodnog sajma turizma PLACE2GO osigurali su ulaz na njegov prvi dan, koji je po uzoru na slične svjetske sajmove od 10 do 16 sati… više »

skrolaj na vrh