Putovanja
GROZNO

Sveta, prljava rijeka Ganges

objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci

Na obalu rijeke Ganges u gradu Varnesa svakog dana dolaze tisuće ljudi koji peru odjeću. Među njima je i Vijay Kumar i on, kao i njegov otac i otac njegovog oca, pere rublje u rijeci.… više »

PRILIKA!

Najpovoljniji dvodnevni Advent u Beču

objavljeno prije 10 godina i 7 mjeseci

Program putovanja: 1. dan: Zagreb - Beč Polazak autobusa u 6:00 sati s Autobusnog kolodvora, peroni 502-506. Vožnja Slovenijom i Austrijom  uz kraće zaustavljanje na putu radi odmora. Po… više »

HMM ...

Pametnim mobitelom po bijelom svijetu

objavljeno prije 10 godina i 7 mjeseci

Tko bi rekao da je Arena, betonska građevina na rubu Zagreba jednako vrijedna posjeta kao i Kaptol, Gornji grad ili Kamenita vrata. No upravo to sugerira internetski portal Foursquare… više »

rezervacija internet bicro hotel soba
FAKE?

Koliko vjerovati "mišljenju" gostiju hotela?

objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci

"Odličan položaj! Prekrasna terasa, a bazen je vrlo čist. Osoblje je jako ljubazno!" Tako glasi ocjena jednog hotela na Mallorci na jednom od najvećih portala za izbor hotelskog… više »

RAJ

Palawan, filipinski raj na Zemlji

objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci

Palawan, otok s dvije tisuće kilometara obale i nevjerojatnom količinom predivnih pješčanih plaža nalazi se na sjevernom dijelu Filipina, a poznat je i po nevjerojatnim koraljnim… više »

SUPER PONUDA!

U Gardaland za samo 219 kuna

objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci

Cijelu godinu odgađate posjet Gardalandu, muče vas vrućine ili loše vrijeme ili ste baš taj vikend zauzeti. Obećali ste djeci posjet zabavnom parku i još ste rekli… više »

SJAJNA PONUDA

Oktoberfest za samo 280 kuna

objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci

Pa što se još čeka, osigurajte svoje mjesto na sajmu piva u Mὕnchenu pravovremeno. Svi znamo da je Oktoberfest najstariji sajam takva vrste, nije da mi nemamo ukusna i… više »

SUPER!

Počinje snimanje Discover Croatia – Exploring Route

objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci

Pet stranih novinara - Violetta Teetor- Finkinja, Marcio Caparica Carlos - Brazilac, Florence i Mike Lince- Amerikanci, na uzbudljivom putovanju kroz Hrvatsku pišu svoje blogove.… više »

COOL

Melbourne je najbolji grad za život

objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci

Melbourne je treću godinu za redom osvojio prestižnu titulu najboljeg grada za život na svijetu, a po ostatku Top 10 gradova, Australija i Kanada najbolje su zemlje za život, pokazala je… više »

SUPERPUTOVANJA

Dva dana u Veneciji i otocima lagune

objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci

Program putovanja u Veneciju: 1. dan Polazak autobusa u 5:30 sati s Autobusnog kolodvora, peroni 502-506. Vožnja preko Karlovca i Rijeke (moguć ukrcaj putnika) uz kraća zaustavljanja na putu… više »

SUPER PONUDA!

Provedite blagdan na Bledu i Bohinju

objavljeno prije 10 godina i 10 mjeseci

Jeste li u zadnje vrijeme razmišljali o tome da pobjegnete od užurbanosti i gradske vreve na samo jedan dan? Mi smo mislili na vas i nudimo vam jednodnevni izlet na Bled i… više »

MA DA?

Rusi su uvjerljivo najgori turisti u Europi

objavljeno prije 10 godina i 10 mjeseci

Turiste žele sve zemlje koje od toga ostvaruju značajan dio prihoda, no neki su više poželjni, a neki manje. U anketi koju je portal Zoover proveo u cijeloj Europi na 12 tisuća… više »

POPIS

Gradovi u kojima najmanje vole turiste

objavljeno prije 10 godina i 10 mjeseci

Turizam ima svoje prednosti i mane, a vjerojatno nema čovjeka kojem se negdje nije dogodilo da se osjeća izuzetno nepoželjno, iako je došao u dobroj namjeri potrošiti novac.… više »

PUTOVANJA

Najpoželjnije turističke destinacije svijeta

objavljeno prije 10 godina i 10 mjeseci

Sjajni podaci o turističkim posjetama sigurno iz godine u godinu oduševljavaju francuske vlade, jer je upravo ta zemlja na vrhu liste najposjećenijih zemalja svijeta. Naime, Francuska… više »

ZBRKA U GLAVI

Više od pola žena razmišlja češće o godišnjem nego o seksu

objavljeno prije 10 godina i 10 mjeseci

Godišnji odmor jedna je od najželjenijih stvari na svijetu, kažu rezultati istraživanja britanske tvrtke Mindlab Inernational provedenog u suradnji s Nikon Coolpixom. Skoro polovina… više »

skrolaj na vrh