« Putovanja
objavljeno prije 5 godina i 8 mjeseci
PUTUJTE!

Kako putovati svijetom za 0 kuna? Sponsored Travelling & Festival volunteering

Mega tim istraživača besplatnog putovanja će vam predstaviti ideje i načine kako putovati besplatno te podijeliti svoja iskustva sa vama

Kako putovati bez love?
Kako putovati bez love? (Urbana mladež)
Više o

putovanja

,

volontiranje

,

besplatna putovanja

Svi smo mi ćuli negdje nešto da netko putuje po svijetu besplatno ? Da li je ovaj mit istinit ? Mogu li ja putovati svijetom bez novaca? Naš mega tim istraživača besplatnog putovanja će vam predstaviti ideje i načine kako putovati besplatno te podijeliti svoja iskustva sa vama!

Sponsored Travelling 

Ovaj put glavna tema događaja je "Sponzoriranje putovanja". Kako to rade poznati blogeri, Instragrameri, Youtuberi i ostali popularni mladi influenceri. Reklamirajte kompanije na vašim društvenim mrežama u zamjenu za besplatni smještaj, put i svašta nešto. Podijeliti ćemo s vama dobre ideje i savjete.

Festival volunteering

Plesni festival, glazbeni, filmski, kulturni, iznenadili bi se koliko festivala traži volontere. Zauzvrat nude, kartu, smještaj, a neki čak i hranu i volonterske dnevnice. Više o tome poslušajte na našem događanju.

Hitchhiking

Način besplatnog putovanja / traženje prijevoznog sredstva koje se stječe tražeći ljude, obično strance, za vožnju u automobilu ili drugom vozilu. Zvuči zastrašujuće i opasno? Naš mega tim straživača besplatnog putovanja će vam reći svoje osobno iskustvo, savjete i trikove kako biste imali sigurno i dobro autostopiranje. Autostopiranje je više nego dobivanje besplatnog prijevoza, za neke je to stil života.

Organizator događanja; Urbana mladež, Zagreb, Hrvatska
Datum: 25/07/2018. Srijeda 19:00 - 20: 30h
Mjesto održavanja: Funk Club (Ul. Ivana Tkalčića 52)

Prezentacije će održati Beatriz Obeso Lanza i Gulsah Can koji će podijeliti svoja osobna iskustva iz navedenih tema.

Pridruži nam se: ulaz besplatan, sve prezentacije će se održati na engleskom jeziku. Molim vas da nas obavijestite o vašem dolasku tako da ispunite ovaj upitnik: https://goo.gl/forms/A7N7BeVVqd9RuoZp2

Event "Volontiranje na festivalima! (Kako putovati besplatno)" je dio EVS projekta "Cro - EU-Planet Earth" financiran od Europske Unije. Cilj projekta je informiranje i uključivanje hrvatske mladeži u razne edukativne, poslovne i volonterske projekte vezane uz putovanja te povećanje mobilnosti. Ovo je jedan od eventa u nizu koji ćemo organizirati. Ukoliko želite biti informirani o različitim mogućnostima koji nudi "Planet Zemlja" možete se prijaviti na našu emailing listu tako da pošaljete email sa imenom, prezimenom te datumom rođenja na urbanamladez@gmail.com.

Više o eventu na Facebooku

23.07.2018. 12:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh