« Putovanja
objavljeno prije 5 godina i 9 mjeseci
SAZNAJEMO

Nezaboravno ljeto u Termama Laško

Dodatni popust od 15 posto te boravak djece do pet godina i jednog djeteta do 10 godina GRATIS samo su dio bogatog ljetnog paketa Termi Laško, punog iznenađenja i adrenalina, kojeg jednostavno morate iskoristiti

Terme Laško - ako niste morski tip, a kupali bi se...
Terme Laško - ako niste morski tip, a kupali bi se... (Terme Laško)
Više o

putovanja

,

bazeni

,

Terme Laško

Ljeto u Termama Laško nikada nije bilo uzbudljivije i povoljnije! Ako niste ljubitelji velikih gužvi, kakve vladaju na jadranskim plažama, želite potpuno drugačiji odmor ili jednostavno, ako ste već "odradili" svoj godišnji na moru, pa želite produljiti uživanje u ljetu, Terme Laško najbolja su moguća destinacija, jer do 2. rujna dobivate dodatnih 15% popusta, s time da djeca do pet godina te jedno dijete do 10 godina borave GRATIS.

Ljetni paket doista je neodoljiv i "vruć": uz boravak u dvokrevetnoj sobi i polupansion, program uključuje neograničeno kupanje u oba bazenska kompleksa - u Thermalnom centru s preko 2200 četvornih metara vodenih površina te u Hotelu Zdravilišče Laško s termalnim bazenima - poklon za djecu, različite programe animacije, rekreacije i opuštanja, korištenje fitness centra, a adut više zasigurno je mogućnost besplatnog uživanja u dvije adrenalinske vožnje bobkartom na Celjskoj kući, poznatom slovenskom skijalištu u neposrednoj blizini.

Kompleks zatvorenih bazena, smješten pod velikom staklenom kupolom koja se ljeti otvara i kroz koju se pruža neodoljiv pogled na pitoreskne brežuljke, s dječjim vodenim parkom, bazenom s valovima, tri "viseća" whirlpoola , brzom rijekom, vodenim toboganima na vanjskim površinama..., pravi je raj za mališane. Dok će oni uživati u vodenoj avanturi, roditelji se mogu opustiti u rekreacijsko-masažnim bazenima, ali i na brojnim kozmetičkim i medicinskim tretmanima koji se nude u sklopu kompleksa. Smješten uz rijeku Savinju, Thermana Park Laško, gostima nudi i brojne prilike za aktivan odmor, od vježbanja u njihovom fitness centru, preko šetnje ili bicikliranja uz 12-ak kilometara dugu biciklističku staza od Laškog do Celja do vježbanja u teretani na otvorenom uz sam kompleks.

U Zdravilišču Laško od nedjelje do petka moguće je - uz korištenje svih dodatnih pogodnosti i besplatan boravak djece do pet godina - boraviti već za 49,30 eura (u Thermana Parku Laško za 57,80 eura), dok su vikend cijene nevjerojatnih 53,55 eura (Zdravilišče Laško) ili 62,05 eura (Thermana Park Laško).

Više na www.thermana.si

19.07.2018. 11:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh