« Nogomet
objavljeno prije 11 mjeseci i 7 dana
NOGOMET

Nakon 5 godina pauze nogomet se vraća u Voltino

Jedan od najvećih i najstarijih zagrebačkih turnira na otvorenom, 21. po redu Memorijalni malonogometni turnir Voltino, već okuplja timove, a pripremaju se i brojna iznenađenja

Ajmo na Voltino!
Ajmo na Voltino! (Arhiva)
Više o

nogomet

Iako najvažnija sporedna stvar, od 16. do 18. lipnja mali nogomet postaje najvažnija na svijetu za stanovnike Voltinog naselja i okolice, jer se nakon pet dugih godina ekipe vraćaju na terene u OŠ Voltino. Ovaj turnir s dugom tradicijom već godinama privlači najbolje malonogometne timove, a uz sjajne duele na terenu i nenadmašnu atmosferu, utakmice s tribina prati mnoštvo gledatelja svih generacija. Prijave traju do 12.6.2023., a kotizacija je 110 eura.

24 snažne momčadi natjecat će se ove godine u sustavu 5+1 za bogati nagradni fond od čak 3200 eura i prijelazni pehar.

1. mjesto 2000 €

2. mjesto 800 €

3. mjesto 400 €

Dođite i podržite glasno svoju ekipu

Vikend u sredini lipnja atraktivan je za igrače, ali i za posjetitelje koji će zasigurno glasno bodriti svoje omiljene ekipe. Naravno, uz vrijedne nagrade za sudionike, tu je i bogat gastro program, hrana i piće po prigodnim cijenama te zabava za najmlađe - napuhanci, glazba, kokice i razne igre.

Turnir, kao i uvijek, ima i humanitarnu notu

Doniranje zajednici znači stvaranje dodatne vrijednosti, čime ona postaje bolje mjesto za život i rad. A, činjenica da ste pomogli nekome, posebice onim najmanjima, sjajan je osjećaj. Zato organizatori Memorijalnog malonogometnog turnira Voltino ove godine planiraju donaciju Klubu roditelja nedonoščadi „ Palčići" jer je, kako kažu, važna sustavna suradnja sa zajednicom kako bi se postigle pozitivne promjene na društvenoj razini.

"Ulazimo u završnicu organizacije i veseli nas da je, nakon dugih 5 godina pauze, interes sponzora i sudionika sjajan. Vraća nam se jedan od najdugovječnijih zagrebačkih malonogometnih turnira pa pozivamo ljude da dođu i podrže ga. Bit će zabave i za najmlađe, odlična gastro ponuda, a svi koji ne mogu taj vikend biti s nama, sve utakmice mogu pratiti uživo putem naše Facebook stranice. Nadam se da vidimo u velikom broju, mjesta ima za sve.", poručuje jedan od organizatora Matija Ceraj

Uz sve spomenuto, posjetitelje očekuje i jedno iznenađenje, dodaje:

"Tijekom odigravanja našeg turnira u čast branitelja Voltinog naselja, sa snažnim osjećajem ponosa u srcu, prisjetit ćemo se jednog od nas, Josipa Kuže. Svima nam je znana njegova legendarna izjava "Jesam li ja veći kockar ako sam izgubio novac ili neki koji su izgubili dječje osmijehe i veselje navijača", a mi se na Turniru veselimo vidjeti brojne navijače svih generacija, kojima dobre volje i osmijeha neće nedostajati."

Neosporno je - nogomet se vraća u Voltino na male golove i velika vrata. Vidimo se na 21. po redu Memorijalnom malonogometnom turniru Voltino od 16. do 18. lipnja.

16.05.2023. 09:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh