« Nogomet
objavljeno prije 3 godine i 8 mjeseci
EUROPSKA LIGA

Ždrijeb Europske lige

Unitedu najlakši put do polufinala turnira, Svi dvoboji četvrtfinala i polufinala bit će odigrani u Njemačkoj, a utakmice će biti raspodijeljene na četiri stadiona

Ždrijeg je tu...
Ždrijeg je tu... (Arhiva)
Više o

Europska liga

Ždrijebom četvrtfinalnih parova za završni turnir Europske lige određeno je da će nogometaši Manchester Uniteda u slučaju plasmana među osam najboljih momčadi za mjesto u polufinalu igrati protiv boljeg iz dvoboja Kopenhagena i istanbulskog Bašakšehira.

Pred Manchester Unitedom je formalnost u uzvratu osmine finala na Old Traffordu jer brane prednost od čak 5:0 iz prvog dvoboj s austrijskim LASK-om.

Kopenhagen će za plasman u četvrtfinale na svom stadionu morati nadoknaditi zaostatak 0:1 iz prvog dvoboja u Istanbulu. Inter predvođen hrvatskim reprezentativcem Marcelom Brozovićem će u jednoj utakmici morati biti bolji od španjolskog Getafea, a u slučaju plasmana u četvrtfinale, milansku momčad bi tamo najvjerojatnije čekao Bayer Leverkusen koji u uzvratu osmine finala na svom stadionu brani prednost 3:1 iz prvog dvoboja s Glasgow Rangersima. 

Svi dvoboji četvrtfinala i polufinala bit će odigrani u Njemačkoj, a utakmice će biti raspodijeljene na četiri stadiona: stadion Kölna u Kölnu, MSV Arena u Duisburgu, Düsseldorf Arena u Düsseldorfu te Arena AufSchalke u Gelsenkirchenu.

Sve utakmice će biti odigrane bez nazočnosti gledatelja, a započinjat će u 21 sat.

12.07.2020. 14:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh