Nogomet
MR NO GOOD

Podijeli svoj Finish It! trenutak i upoznaj Mandžu

objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec

Ako si oduvijek sanjao da upoznaš Maria Mandžukića prilika je tu. Slavni Mandžo, Mr. No Good, pokazao je Marku Pjaci što za njega znači "Finish it" trenutak. Sada je na tebi… više »

EUROSPORT

25. kolo Bundeslige pratite uživo na Eurosportu 2

objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec

Uzbudljivo je bilo u njemačkoj nogometnoj ligi prošlog vikenda. Robert Lewandowski postigao je 100. gol za Bayern u pobjedničkoj utakmici (3:0) protiv Eintracht Frankfurta. RB Leipzig… više »

EUROSPORT

24. kolo Bundeslige pratite na Eurosportu 2

objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec

Prošlo kolo Bundeslige obilovalo je golovima. Ljubitelji nogometa nadaju se da će se i ovaj vikend na njemačkim stadionima nastaviti u istom tonu. Poraz Bayer Leverkusena (visokih 6:2… više »

BUNDESLIGA

Može li Borussia pratiti Bayern? 23. kolo Bundeslige pratite na Eurosportu 2

objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca

Nakon prošlotjednog razbijanja Hamburga s 8:0, vodeća pozicija Bayern Münchena na tablici dodatno je učvršćena. Borussia Dortmund može se pohvaliti pobjedom od "samo" 3:0… više »

EUROSPORT 2

Što nam donosi 22. kolo Bundeslige?

objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca

Bayern München je u prošlom kolu s Herthom igrao neodlučeno (1:1), pa se prednost pred drugoplasiranim Leipzigom smanjila na 5 bodova. Bavarci su izvukli bod zahvaljujući pogotku… više »

EUROSPORT

Bundesliga uživo na Eurosportu 2

objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca

Njemački prvaci ovog vikenda pred sobom imaju relativno lak zadatak, putuju na susret s Ingolstadtom, koji je trenutno na pretposljednjem mjestu ljestvice sa samo 15 bodova. Izgledi da Bayern… više »

NATJECANJA

UEFA predstavila Ligu nacija

objavljeno prije 7 godina i 3 mjeseca

UEFA je Ligu nacija predstavila u četvrtak na zasjedanju Izvršnog odbora najavivši kako će novo natjecanje zamijeniti većinu prijateljskih utakmica. U Ligi nacija… više »

WTF?!

Pep Guardiola ide u penziju?

objavljeno prije 7 godina i 4 mjeseca

Pep Guardiola, jedan od najboljih nogometnih trenera današnjice prvo je uoči utakmice 20. kola Premier lige protiv Burnleya kazao kako se bliži kraj njegove karijere i otkrio kako je… više »

ŽDRIJEB

Parovi osmine finala Lige prvaka

objavljeno prije 7 godina i 4 mjeseca

Parovi osmine finala Lige prvaka izvučeni su danas u Nyonu. Prve utakmice su na rasporedu 14. i 15. veljače 2017. godine, odnosno 21. i 22. veljače, a uzvrati će biti odigrani 7. i 8. ožujka… više »

EUROSPORT 2

14. kolo Bundeslige uživo na Eurosportu 2

objavljeno prije 7 godina i 4 mjeseca

Do polovice sezone dijele nas još samo četiri kola, a ovogodišnje iznenađenje, RB Leipzig, se još uvijek nalazi na vodećem mjestu Bundeslige. Uz RB Leipzig, Hoffenheim je… više »

EUROSPORT

12. kolo Bundeslige uživo na Eurosportu 2

objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci

Uzbuđenja u njemačkom nogometu nikad ne nedostaje. Na prvom mjestu ljestvice nalazi se RB Leipzig, klub koji je u 7 godina napredovao iz pete u prvu ligu. RB Leipzig zauzeo je vrh… više »

KVALIFIKACIJE

Ante Čačić objavio popis igrača za Kosovo i Finsku

objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci

'Vatreni' će 6. listopada gostovati u Skadru, gdje će odmjeriti snage s Kosovom, dok tri dana kasnije gostuju u Tampereu u Finskoj. Finska i Kosovo igrali su u rujnu, a utakmica je… više »

CHAMPIONS LEAGUE

Dinamo izvukao tešku grupu Lige prvaka

objavljeno prije 7 godina i 8 mjeseci

Dinamo je izvukao prilično nezgodnu grupu Lige prvaka, tako da bi bilo stvarno sjajno kad bi Rog ostao još ove sezone u klubu, jer jedino krajnjim naporima može do trećeg mjesta u… više »

EUROSPORT

Bundesliga - nova sezona na Eurosportu

objavljeno prije 7 godina i 8 mjeseci

Hoće li Bayern Munchen obraniti naslov ili će Borussia Dortmund uspjeti uzvratiti udarac? Bavarska strana je tokom ljetne pauze izgubila trenera - Pep Guardiola odlazi u Manchester City… više »

HMM

Parovi zadnjih kola kvalifikacija za LP i Europski ligu

objavljeno prije 7 godina i 9 mjeseci

Dinamo u posljednjem kolu kvalifikacija za ulazak u Ligu prvaka igra protiv Red Bull Salzburga odlučeno je u petak na ždrijebu u Nyonu. Prva utakmica na rasporedu je 16. ili 17. kolovoza… više »

skrolaj na vrh