Nogomet
WOW!

Ždrijeb osmine finala Lige Prvaka

objavljeno prije 6 godina i 5 mjeseci

Ždrijeb osmine finala Lige prvaka održan je danas i donio je dva velika derbija. Branitelj naslova Real igrat će protiv PSG-a koji je u prošlom prijelaznom roku odradio dva najskuplja… više »

SP 2018

Hrvatska u grupi D izvukla Argentinu i...

objavljeno prije 6 godina i 5 mjeseci

Hrvatska će na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine igrati u skupini D s Argentinom, Islandom i Nigerijom, rekle su kuglice na današnjem izvlačenju skupina. Od ostalih skupina… više »

UGOVORI

Ožujsko i HNS nastavljaju dugo prijateljstvo

objavljeno prije 6 godina i 6 mjeseci

Hrvatski nogometni savez i Zagrebačka pivovara na konferenciji za medije potpisali su ugovor o sponzorstvu kojim nastavljaju tradiciju partnerstva dugu 19 godina. Ugovor su potpisali… više »

NIJE DOBRO

Hrvatska u dodatnim kvalifikacijama dobila - Grčku

objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci

Hrvatska je dobila jednog od najneugodnijih mogućih protivnika u dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. - Grčku. Izbornik za ove dvije utakmice Zlatko Dalić izjavio je… više »

PRIJENOSI

Bundesligaški vikend na Eurosportu 2

objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci

Pauza zbog kvalifikacijskih susreta za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiji iduće godine je iza nas. Za jedne uspješna, za druge razočaravajuća, dok za neke nada još tinja.… više »

FIFA

23 reprezentacije osigurale SP u Rusiji

objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci

Plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji, koje će se igrati od 14. lipnja do 15. srpnja, osigurale su 23 od ukupno 32 reprezentacije. Rusija je kao zemlja domaćin osigurale nastup bez… više »

EUROSPORT

Posljednje kolo Bundeslige pratite na Eurosportu 2

objavljeno prije 7 godina

Allianz Arena spremna je za veliki tulum. Posljednje kolo Bundeslige je pred nama i Bavarci su spremni proslaviti petu uzastopnu titulu. Iako je utakmica protiv Freiburga čista formalnost za… više »

EUROSPORT

Bayern je prvak, sve ostalo je neizvjesno

objavljeno prije 7 godina

Bayern München je ponovno prvak Bundeslige! Nosioci naslova posao su završili u stilu, pobjedom od 6:0 protiv Wolfsburga. Međutim, mnoge druge stvari trebaju se razriješiti… više »

EUROSPORT

U-17 Europsko prvenstvo pratite na Eurosportu

objavljeno prije 7 godina

U Hrvatskoj se od 3-19. svibnja u organizaciji HNS-a održava UEFA Europsko prvenstvo za igrače do 17 godina. Na prvenstvu sudjeluje 16 reprezentacija: Hrvatska, Španjolska, Italija,… više »

UEFA

Izvučeni parovi polufinala Lige prvaka i Europske lige

objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec

Održan je ždrijeb Lige prvaka za polufinale: branitelj naslova Real Madrid igra s gradskim suparnikom Atleticom, a Juventus s Monacom; prvi domaćini su Real i Monaco. Prve utakmice polufinala… više »

EUROSPORT 2

Bundesliga - 29. kolo na Eurosportu 2

objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec

Eurosport i ovog vikenda prati nogometnu akciju na njemačkim terenima. Bayern je i dalje sigurno na prvoj poziciji. Pobjeda u prošlom kolu nad vječitim rivalom Borussijom (4:1) bila je… više »

EUROSPORT

Der Klassiker na Eurosportu 2

objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec

Hoffenheim je uspio! Slomili su Bayern 1:0 i to zahvaljujući sjajnom zgoditku Andreja Kramarića. Ovo je tek drugi poraz Bavaraca ove sezone. Njihovi najbliži suparnici na tablici kolo su… više »

EUROSPORT

Bundesligu pratite na Eurosportu 2 - gužva na dnu

objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca

Bundesliga se vraća nakon jednog vikenda pauze. Prije dva tjedna vodeći je Bayern ponovno povećao prednost na ljestvici i sad je 13 bodova ispred drugoplasiranog Leipziga. Bayern je tako… više »

COOL

Mr NoGood ostvario san obožavatelju

objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca

Mario Mandžukić odabrao je pobjednika koji je najbolje demonstrirao Finish it trenutak. Riječ je o Rikardu Malbašiću, sedamnestogodišnjaku iz Siska, čiji se san pretvorio u… više »

WOW!

Strašan ždrijeb četvrtfinala Lige prvaka!

objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca

U Nyonu su izvučeni parovi četvrtfinala Lige prvaka. Sve četiri utakmice bit će zanimljive, no bez dvojbe, dvoboji Juventusa i Barcelone te Reala i Bayerna bit će susreti koji će izazvati… više »

skrolaj na vrh