Nogomet
KVALIFIKACIJE

Hrvatska i Italija neriješeno pred praznim Poljudom

objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci

Hrvatska nogometna reprezentacija pred praznim je Poljudom s Italijom odigrala 1:1. Nakon što mu je u 6. minuti udarac s bijele točke obranio Buffon, Mario Mandžukić iskupio se… više »

CHAMPIONS LEAGUE

Barcelona osvojila petu Ligu prvaka

objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci

Nogometaši Barcelone s 3:1 svladali su u berlinskom finalu momčad Juventusa i stigli do petog naslova europskih prvaka. Ivan Rakitić zabio je za vodstvo Barcelone već u četvrtoj… više »

AFERA

FIFA: udruga s milijardama na računu

objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci

Prema članku 60. švicarskog Zakona o građanskom pravu, Međunarodna nogometna federacija FIFA je udruga i kao takva mora biti neprofitabilna organizacija koja svoju dobit i rezerve… više »

LIGA PRVAKA

Pep na Barcu, Modrić na Pirla

objavljeno prije 9 godina

Liga prvaka stigla je do polufinala, a danas su u Nyonu izvučeni parovi, biranjem između četiri kluba koja su u povijesti ovog natjecanja najviše puta igrali u polufinalima. Polufinale… više »

BRAVO!

Hrvatska demolirala Norvešku 5:1

objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec

Hrvatska je pobijedila Norvešku 5:1 u utakmici koja je naljutila izbornika Kovača. Ma kako to zvučalo nemoguće, Kovač je ljut s pravom, jer pobjeda je izvojevana bez neke sjajne igre.… više »

UEFA

Parovi četvrtfinala Lige prvaka

objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec

U Nyonu su danas izvučeni parovi četvrtfinala Lige prvaka.  Parovi četvrtfinala Lige prvaka PSG - Barcelona Atletico - Real Porto - Bayern Juventus - Monaco.  Prve utakmice… više »

WOW!

Najbogatiji nogometni klubovi na svijetu

objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca

Real Madrid desetu je godinu uzastopno najbogatiji klub na svijeti i trenutačno vrijedi 549,5 milijuna eura. Na drugo sa četvrtog mjesta se probio Manchester United koji je vrijedi 518… više »

BALON D'OR

Cristiano Ronaldo ponovno osvojio Zlatnu loptu

objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca

Napadač Real Madrida,  Portugalac Cristiano Ronaldo dobitnik je Zlatne lopte, FIFA-ine nagrade za najboljega nogometaša u 2014. godini. Drugi je po glasovima bio njemački vratar… više »

SUDARI TITANA

Izvučeni parovi osmine finala Lige prvaka

objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci

Osmina finala ovogodišnje Lige prvaka nudi sudare titana, ali i zanimljive utakmice klubova koje objektivno nismo očekivali ovdje. Tako će Ibra na noge Mourinhu - obostrano… više »

EUROPSKA LIGA

Dinamu pobjeda za oproštaj, Rijeci poraz od Seville

objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci

Dinamo se napokon nije osramotio u jednoj europskoj utakmici, jer je pobjedom 4:3 uz hat-trick Pjace ispratio Celtic u Glasgow, dok je Rijeka ipak bila preslaba za… više »

LIGA PRVAKA

Nasri odveo City u osminu finala, Schalke tukao Maribor

objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci

Manchester City napokon je razbio prokletstvo Lige prvaka i plasirao se osminu finala pobjedom nad Romom u gostima 2:0, a utakmicu je odlučio Samir Nasri golom u 60. i asistencijom Zabaleti u… više »

LIGA PRVAKA

Liverpool se i dalje sramoti, Real ruši rekorde

objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci

Atletico Madrid maršira dalje, nakon boda u Torinu osvojio je skupinu Lige prvaka, a Juve je tim bodom uspio također proći dalje i ostaviti Olympiacos s 9 bodova tek na trećem mjestu .… više »

EUROPSKA LIGA

Rijeka tukla Standard, Dinamo se osramotio u Rumunjskoj

objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci

U 5. kolu Europske lige hrvatski nogometni klubovi doživjeli su polovičan uspjeh. Rijeka je na Kantridi uz odličnu igru u prvom dijelu svladala belgijski Standard 2:0, a pogotke su… više »

LIGA PRVAKA

Mandžukić hat-trickom uništio Olympiacos

objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci

Mario Mandžukić glavna je zvijezda druge večeri 5. kola Lige prvaka, jer je njegovim hat-trickom Atletico razbio Olympiacos i osigurao osminu finala Lige prvaka. Grke je načeo Raul Garcia, a… više »

LIGA PRVAKA

Messi rekorder Lige prvaka, City se vratio u igru

objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci

Leo Messi kao da se probudio iz jesenskog sna i u dvije uzastopne utakmice postigao je hat-trick, srušivši pritom dva rekorda - prvo je postao najbolji strijelac Primere u… više »

skrolaj na vrh