« Nogomet SP 2010.
objavljeno prije 14 godina
SAPUNICA

Nicolas Sarkozy traži rješavanje stanja u reprezentaciji

Francuski predsjednik Nicolas Sarkozy zamolio je ministricu sporta da ostane u Južnoj Africi i uvede red među Francuze

Nicolas Sarkozy francuska nogomet
Nicolas Sarkozy francuska nogomet (Getty Images)
Više o

Nicolas Sarkozy

,

Raymond Domenech

,

Roselyne Bachelot

,

SP Južnoafrička Republika

,

Cantona Facebook

,

Frederic von Anhalt

,

klub SAX

,

elektroničko nasilje

Francuska ovih dana očito proživljava svoje najgore nogometne dane, jer se u rješavanje problema u reprezentaciji uključio čak i predsjednik Nicolas Sarkozy. Savjetnik predsjednika je za današnje izdanje dnevnika Le Parisien izjavio da Sarkozy inzistira na analizi kako bi se utvrdilo što je dovelo do ovakvog stanja u nacionalnoj momčadi.

Nakon što je Nicolas Anelka u subotu izbačen iz reprezentacije zbog vrijeđanja izbornika Raymonda Domenecha, nižu se incident za incidentom, a kulminiralo je u nedjelju kad su igrači odbili trenirati.

>> Nicolas Anelka izbačen iz francuske reprezentacije

Budući da Francuska u utorak igra posljednju utakmicu u skupini protiv domaćina, predsjednik države zamolio je ministricu sporta Roselyne Bachelot da ostane u Južnoj Africi i pokuša uvesti red u nacionalnoj momačdi.

Bivši ministar sporta Jean-Francois Lamour kazao je da više nema igrača koji časno brane francuski dres, a ministar vanjskih poslova Bernard Kouchner dodao je da ovo liči na karikaturu Francuske i da podsjeća na televizijske sapunice. (hina/metro-portal)

21.06.2010. 12:49:22
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh