Muškarci
ISTRAŽIVANJE

Sijeda kosa mogla bi postati stvar prošlosti

objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec

Na boju kose utječu stanice folikula u suradnji sa stanicama odgovornima za proizvodnju boje koje se zovu melanociti. Znanstvenici su nedavno otkrili i važan protein koji koordinira… više »

O UKUSIMA SE RASPRAVLJA

Koji oblik ženskog tijela vole muškarci u raznim dijelovima svijeta

objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec

Bez namjere da podupru stereotipe i stvaraju predrasude, novinari portala B92 zaključili su da ipak postoje neki standardizirani ukusi o obliku i izgledu ženskih tijela u raznim dijelovima… više »

SPOLNI STEREOTIPI

Muškarci na sedmodnevni odmor ponesu tek 3 para donjeg rublja, a žene čak 10

objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec

Muškarci misle da su tri para donjeg rublja sasvim dovoljna za sedmodnevni odmor, pokazuje istraživanje. Prosječan britanski muškarac smatra da je savršeno prihvatljivo… više »

MOĆ SUNCA

Želite postati otac? Prvo sunčanje, onda seks

objavljeno prije 13 godina i 2 mjeseca

Svi muškarci koji planiraju imati djecu trebali bi malo više vremena provoditi na suncu jer to poboljšava kvalitetu sperme. Argumenti za to su čvrsti - u studiji… više »

CLOUD GIRLFRIEND

Nemate curu? Stvorite jednu lažnu na Facebooku

objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca

Ako vam je samački status već poprilično dugo objavljen na Facebooku, a nikako ga ne možete promijeniti nabolje iako to jako želite, rješenje nudi sam Internet. Servis za lažne… više »

POSJET LIJEČNIKU

Muškarac ste i napunili ste 30? Evo koje preglede trebate obaviti

objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca

Dobili ste promaknuće, planirate odmor s boljom polovicom, upisali ste se na tečaj ronjenja, počastili ste se novim smartphoneom. Sve je spremno za vaš 30 rođendan. Međutim, jeste li… više »

TREND POMLAĐIVANJA

Sve više Amerikanaca poseže za estetskom kirurgijom

objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca

Prema tom istraživanju operacije za uljepšavanje prosječno je koristilo dva posto više muških pacijenata 2010. u odnosu na godinu dana ranije, prenosi Hina. Ukupno je 1,1… više »

PROBLEMI S EREKCIJOM

Lijekovi protiv bolova potiču impotenciju

objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca

Dugotrajno i često uzimanje lijekova protiv bolova potiče impotenciju, upozoravaju američki znanstvenici koji su proveli istraživanje na uzorku od 81.000 muškaraca u dobi od 45 do 69… više »

POGREŠKE I POHVALE

Jutro nakon strastvene noći: Kako zadržati partnera?

objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca

Mnoge obečavajuće večeri upropaštene su zbog lošeg jutra. Ponašanje pod plahtama, a posebice ujutro, vašoj boljoj polovici mnogo govori o tome kakav ste… više »

ŠTO VALJA ZNATI

Mali savjeti za psihičku pripremu budućih očeva

objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci

Do sada su vas brojni prijatelji i rodbina pokušali pripremiti za ovu važnu ulogu, dajući vam različite savjete. Rekli su vam kako djeca zahtijevaju financijske izdatke, savjetovali da… više »

Znakovi pažnje koji će joj izmamiti osmijeh na licu

objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci

U vezama uvijek su najvažnije male stvari - poklon, telefonski poziv, slatka iznenađenja. nema veze što se bliži Valentinovo jer svojoj dragoj trebate bilo kad staviti do znanja koliko… više »

PLJUSKA VEGETARIJANCIMA

Žene: Muškarci koji ne jedu meso su slabići

objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci

Ipak, žene muškarce koji ne jedu meso doživljavaju kao slabiće, navodi novo istraživanje. Ovo se neće baš svidjeti pripadnicima jačega spola koji su se odrekli mesa zbog… više »

NA KOGA ŽENE PADAJU

Koja muška zanimanja su najviše seksi

objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci

Dečki, ako želite da vas žene salijeću, evo o kojim profesijama biste trebali razmisliti prema portalu Intimatemedicine: 10. Fitnes trener Sati i sati koje fitnes trener provodi u teretani… više »

PRIJATELJSTVA

Zašto su muška prijateljstva posebna i što žene mogu od njih naučiti

objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci

Muška prijateljstva su jedinstvena. Najbolji prijatelji međusobno si vjeruju, ne razgovaraju previše te unatoč prirodnom suparništvu ostaju u dobrim odnosima. Ženska… više »

TOP 10

Najmanje seksi muškarci 2010.

objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci

Po uzoru na FHM-ov popis najmanje seksi žena godine, Boston Phoenix je svoje čitatelje pozvao da glasaju za muškarce koji se baš nisu proslavili po privlačnosti u 2010. Neki… više »

skrolaj na vrh