« Muškarci
objavljeno prije 13 godina i 3 mjeseca

Znakovi pažnje koji će joj izmamiti osmijeh na licu

Neočekivani SMS, ljubavna poruka, cvijeće kad mu se najmanje nada... Podsjetite se onih malih stvari kojima ćete joj staviti do znanja da uvijek mislite na nju

Volite je? Onda joj to i pokažite
Volite je? Onda joj to i pokažite (Deviantart)
Više o

ljubav

,

parovi

,

poruka

,

muškarci žene

,

veze odnosi

U vezama uvijek su najvažnije male stvari - poklon, telefonski poziv, slatka iznenađenja. nema veze što se bliži Valentinovo jer svojoj dragoj trebate bilo kad staviti do znanja koliko vam znači. I realno, za to vam uopće ne treba podeblja lisnica ni bankovni račun.

Neočekivani SMS

Vaša partnerica često može biti jako zauzeta na poslu i izgubiti glavu od obaveza. Pošaljite joj SMS da mislite na nju ili još bolje, odite do nje na posao u vrijeme stanke za ručak i javite joj da ju čekate u restoranu ikako biste je počastili slasnim gablecom i dobrim raspoloženjem. Bez obzira na sve, SMS ima tu moć da uljepša svakome dan.

Ljubavna poruka

Niste uspjeli provesti dovoljno kvalitetnog vremena zajedno - faks, posao, djeca itd. Ni njoj nije lako zbog toga, ali nemojte čekati povoljnu priliku da se vidite i posvetite samo sebi. Svratite joj do posla i ostavite ljubavnu poruku na automobil. Svratite joj do stana i ostavite ljubavnu poruku u poštanski sandučić. Nije važno što piše u njoj - kod ovakvih iznenađenja najvažniji je sam čin.

Cvijeće na radnom mjestu

Pomalo je izlizano kupovati cvijeće za Valentinovo ili za njen rođendan, ali ne i pogrešno. No kad joj kupite buket i pošaljete joj ga na posao na neki sasvim običan dan zaljubit će se u vas ponovo.

Poziv za laku noć

Činjenica je da se brojni parovi jednostavno ne stignu vidjeti što zbog posla što zbog nekih drugih obaveza, pa čak ni tijekom vikenda, a ako ste i vi u jednoj takvoj vezi ne zaboravite je nazvati i požljetei joj laku noć. Neće se prestati smiješiti do jutra!

Njena fotografija na vašem mobitelu

Nije važno je li njena fotka na pozadini zaslona ili je u obliku screensavera - bitno je da joj to ne pokažete sami već da sama to primijeti. Recimo, sjedite na kavi, obavili ste kratki poziv ili poslali poruku i zatim ostavili mobitel na stol. Kad vidi da vam mobitel krasi njeno lice sigurno neće ostati ravnodušna.

Na kraju, važno je samo da ne pretjerujete i da sve navedeno radite onda kada to najmanje očekuje. Uživajte oboje u ovim 'sitnicama' jer upravo su one to što jednu vezu, između ostaloga, čine jako posebnom.

07.02.2011. 07:30:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    supermen2
    01.03.2011. 08:12
    Odlični savjeti!
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh