« Muškarci
objavljeno prije 13 godina
O UKUSIMA SE RASPRAVLJA

Koji oblik ženskog tijela vole muškarci u raznim dijelovima svijeta

Ono što je u nekim djelovima izuzetno poželjno, u drugima se smatra apsolutno neprivlačnim, pogledajte kome je zgodna Pamela Anderson, a kome Catherine Zeta Jones...

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Rihanna

,

Pamela Anderson

,

Charlize Theron

,

Penelope Cruz

,

Catherine Zeta-Jones

,

Oprah Winfrey

,

ženska ljepota

,

Kari Ann Inaba

,

standard ljepote

Bez namjere da podupru stereotipe i stvaraju predrasude, novinari portala B92 zaključili su da ipak postoje neki standardizirani ukusi o obliku i izgledu ženskih tijela u raznim dijelovima svijeta. 

Atletska građa u Južnoj Africi - Charlize Theron

Ovde je seksi imati dobro izdefinirano tijelo. Pošto je tamo jako vruće, većinu godine provode vani baveći se sportom. Najviše se cijene lijepe noge. 

Sitno i slatko u Japanu, Kari Ann Inaba

Ako ste veliki i krupni, teško ćete naći dečka u Japanu. Japanci više vole slatko i dopadljivo od seksi i zavodljivo. Traže sitnu ženu s malim grudima. To ovdje nije teško pronaći jer je Japan zemlja s najnižom stopom debljine u svijetu, i debljina i višak kilograma se ovdje smatra neprivlačnim ali i nezdravim. 

U Senegalu vole okrugle žene, Oprah Winfrey

Dobra vijest za sve žene s viškom kilograma. Vole žene koje izgledaju skoro debelo, ali ipak imaju neku proporciju. U trendu su tijela koja imaju više kilograma nego što je prosjek za visinu. Opra je odličan primjer, okrugla je ali ženstvena. Ne žele žene bez mesa na kostima ali ne traže ni XXL. 

Seksi u Kolumbiji, Pamela Anderson

Tanko tijelo i velike plastične grudi - to je standard u Kolumbiji. U Bogoti doduše vole klasične žene tankog tijela, međutim, kad se približite plažama, vidjet ćete odlična tijela i velike plastične grudi. Čak je i normalno da s 15 ili 16 godina djevojke prvi put uvećaju svoje poprsje. Djevojke to rade jer muškarci to žele. Ali ne i u Bogoti, samo na plažama. 

Seksi u Jordanu, Catherine Zeta Jones

Iako je u Jordanu žensko tjelo rezervirano isključivo za njenog muža, Jordanci ipak vole žene s malo većim tijelima. Oni vole ženska lica koja su okrugla kao mjesec. Ako ste mršavi, to ovde znači da niste zdravi, ali ipak nije dobro biti ni na jednom kraju ljestvice. 

Tonirano i zaobljeno telo na Barbadosu, Rihanna

Rihanna je prototip poželjnoga na Barbadosu. Vole žene koje izgledaju kao flašica koka kole. Obavezan je ravan trbuh sa zaobljenim bokovima. Nije bitno toliko kako tijelo izgleda koliko je bitno kako to tijelo pleše. 

Mršavo u Španjolskoj, Penelope Cruz

Bitno je samo da je tanko, a ne toliko da je čvrsto i tonirano. Ovo nije dobro jer Španjolke zato puše i preskaču obroke samo da bi ostale mršave. 

Sasvim proporcionalno u Rusiji, Jessica Alba

Misli se da su sve Ruskinje visoke, mršave i plave, ali takvi su samo modeli koji rade u inozemstvu. Muškarci vjeruju da je žena seksi ako je sve na svom mjestu. Nikada ne bi izabrali nisku ženu s velikim grudima ili krupnu ženu s malim grudima.

09.06.2011. 11:34:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Sportski
    09.06.2011. 20:04
    istina true
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh