Muškarci
ruke dr
DUŽINA JE VAŽNA

Što prstenjak otkriva o muškarcu?

objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci

Istraživanja koja se bave dužinom prstiju od jednih su ismijavana, dok ih drugi shvaćaju vrlo ozbiljno. Znanstvenici svaki puta iznova pronalaze zanimljive povezanosti između prstiju i… više »

DEFINITIVNO NAJGORI

Uleti koje treba izbjegavati ako želite nekog zavesti

objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci

Jedina svrha uleta trebala bi biti iniciranje razgovora s djevojkom koja vas zanima, a postoje tisuće drugih, mnogo učinkovitijih načina da se to izvede. Uleti su dobri za šalu s… više »

TIPS & TRICKS

Kako prepoznati slobodnu ženu?

objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci

Ne bi li to učinilo svijet boljim mjestom? Ako ništa drugo, stvari bi bile jednostavnije, pogotovo za muškarce koji žele pronaći životnu družicu. Nažalost, ne živimo u svijetu u… više »

AHA!

Svaki četvrti muškarac glumi orgazam

objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci

Ako mislite da samo žene mogu odglumiti orgazam, u krivu ste. Naime, istraživanje provedeno na Sveučilištu u Kansasu i objavljeno u časopisu Journal of Sex Research, četvrtina… više »

U 12 TOČAKA

Što muškarca čini pravim muškarcem?

objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci

1. Uvijek je pristojan prema roditeljima svoje drage, ali se slaže s njom da su prava napast. 2. Hvata i rješava vas napasnih kukaca kojih se toliko plašite. 3. Ne boji se da ga… više »

I MAČO i ŠONJO

150 stvari koje svaki muškarac treba znati

objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci

Knjiga nazvana „150 stvari koje bi svaki muškarac trebao znati" nudi niz praktičnih savjeta za snalaženje u svijetu jačeg spola. Ovo zanimljivo djelo Garetha Maya sjajno je… više »

SLATKA PREVENCIJA

Čokolada muškarcima smanjuje rizik od moždanog udara

objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci

Redovito konzumiranje čokolade može kod muškaraca smanjiti rizik od moždanog udara, pokazalo je švedsko istraživanje čiji su rezultati objavljeni u česopisu Neurology.… više »

DOBAR, BOLJI, NAJBOLJI

Iz sline muškarca može se vidjeti kakav će biti otac i suprug

objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci

U poligamnim društvima, muškarci s višim nivoom testosterona u slini vjerojatno će imati više žena i svojoj djeci posvjećivati manje pažnje, za razliku od onih s… više »

TESTOSTERON

Pornićima do bolje vježbe u teretani

objavljeno prije 12 godina

Koliko vam se puta dogodilo da dođete u svoju teretanu, pripremite se kako treba i najednom više nemate snage? Vjerojatno dovoljno puta da biste poslušali novi savjet za bolju… više »

PROSTANGLANDIN

Lijek protiv ćelavosti na policama za dvije godine

objavljeno prije 12 godina

Još su početkom godine američki dermatolozi objavili pronalazak enzima odgovornog za ćelavost, a od tog je trenutka krenula utrka za izradu losiona koji bi bio pravi lijek za ćelavost.… više »

AL' SU BRZI

Muškarci procijene ženinu privlačnost za manje od sekunde

objavljeno prije 12 godina

Muškarci potencijalnu partnericu procjenjuju prema njezinom izgledu i po tome koliko im je privlačna, a potrebno im je manje od sekunde da procijene zanima li ih ona. Pokazalo je to… više »

ON ZNA

6 karakteristika neodoljivog muškarca

objavljeno prije 12 godina

Pogledajte koji znakovi garantiraju da je zaista neodoljiv 1. Zrači smirenošću - mnoge žene će ostati impresionirane muškarcem koji odaje dojam sigurnosti i smirenosti.… više »

OBLINE

Muškarci pod stresom skloniji su punim ženama

objavljeno prije 12 godina

Stres svakodnevnog života ima razne posljedice, a tim istraživača iz Londona i Newcastlea otkrio je jednu za koju nikad ne bismo pomislili da postoji. Naime, kad su muškarci izloženi… više »

POSEBNE PRILIKE

Romantične ideje koje će oduševiti vašu dragu

objavljeno prije 12 godina

Muškarci moraju naučiti da, što se romantike tiče, ponekad moraju razmišljati kao žene. Prvi korak je shvaćanje da je najefektivnija predigra upravo romantika - predigra… više »

RIJEČI

Tko je cool u današnje doba?

objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec

Što vam sve treba da biste bili cool, pitanje je koje ste si sigurno postavili barem jednom u životu. E, kao i sve drugo, i to se mijenja, tako da ono što je bilo cool pred… više »

skrolaj na vrh