« Muškarci
objavljeno prije 10 godina
DEFINITIVNO NAJGORI

Uleti koje treba izbjegavati ako želite nekog zavesti

Naučeni uleti totalno su precijenjeni i nepotrebni, ali ipak, iz nekih razloga, muškarci ih vole skupljati pa čak i iskušavati na nepoznatim ženama

Nemojte uletavati kao tupani
Nemojte uletavati kao tupani (Shutterstock)
Više o

žene

,

muškarci

,

zavođenje

,

uleti

Jedina svrha uleta trebala bi biti iniciranje razgovora s djevojkom koja vas zanima, a postoje tisuće drugih, mnogo učinkovitijih načina da se to izvede. Uleti su dobri za šalu s prijateljima i trebali bi se koristiti samo u tu svrhu. Svatko tko vam kaže da su uleti bitan dio upoznavanja žena, očito ne zna ništa o zavođenju. Kako bi ste to zornije shvatili pogledajte listu najgorih uleta.

Imaš super noge, koliko često ih širiš? - vaši prijatelji ovo mogu smatrati smješnim, no s ovom frazom nikuda nećete dospjeti kod djevojke koja vas zanima.

Bok, kako si? Trebaš biti sretna, jer sam od svih djevojaka večeras izabrao baš tebe - ne treba posebno naglašavati da je samopouzdanje dobra stvar, no kada prijeđe u aroganciju može dovesti samo do negativnog ishoda kod ženskog spola.

>> 7 pravila zavođenja koje žene žele da muškarci znaju

Mogu li ti kupiti piće, ili samo želiš novac? - aludirajući na to da je prostitutka dovest će  do toga da se osjeća uvrijeđeno, bez obzira koliko vi mislili da imate genijalan smisao za humor.

Mogu li dobiti tvoj broj? Mislim da sam izgubio svoj - u 99 posto slučajeva, djevojke će vas s ovakvim uletom otpisati kao nezanimljivog dosadnjakovića.

Oprosti, mislim da mi duguješ piće. (Ona pita zašto) Zato jer kad sam te ugledao, ispalo mi je moje... - samo tri riječi: loš pokušaj humora. Ovim je definitivno nećete impresionirati.

Prezivaš li se možda Gillette? Zato jer si najbolje što muškarac može dobiti - muškarcima koji upotrebljavaju ovakve ulete trebalo bi zabraniti ulaz u klubove.

Dolaziš ovdje često? - postoje neki uleti koji su se ustoličili u kolektivnoj svijesti muškaraca, a ovo je jedan od najgorih.

07.09.2012. 18:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh