« Muškarci
objavljeno prije 4 godine i 7 mjeseci
HE HE

Kako biti privlačniji ženama?

Žene koje su vjerovale da su muškarci izuzetno zainteresirani za njih, za iste te muškarce pokazivale su najmanji interes... pa vi razmislite kako se ponašati :)

Da bi vas gledala ovako...
Da bi vas gledala ovako... (Arhiva)
Više o

muškarci

,

privlačnost

Kakvi muškarci privlače žene? Za točan odgovor na ovo pitanje mnogi bi muškarci dali sve što imaju, a mi vam ga dajemo besplatno...

Naime, to je pitanje zaintrigiralo i znanstvenike, a u istraživanju su sudjelovale studentice kojima nije otkriven pravi motiv eksperimenta kako bi istraživači dobili što iskrenije odgovore.

One su mislile da sudjeluju u istraživanju o tome može li Facebook poslužiti kao stranica za upoznavanje partnera. Djevojkama su pokazani lažni profili četvorice muškaraca.

Prvoj skupini je rečeno da je riječ o muškarcima kojima su se najviše svidjele, drugoj da su ih ta četvorica ocijenila iznad prosječnima, a trećoj da se sviđaju toj četvorici, ali nije precizirano koliko.

Ispostavilo se da je ženski interes za te muškarce odgovarao muškom interesu za njih, odnosno da su one žene koje su vjerovale da su muškarci izuzetno zainteresirani za njih, za iste te muškarce pokazivale najmanji interes, dok su za one muškarce za koje nisu znale koliko su im privlačne pokazivale najveći interes

Ovim zabavnim eksperimentom potvrdila se ona stara istina da je skrivanje osjećaja i rezerviranost privlačnija kod druge osobe od potpunog pokazivanja istih.  

Stoga, nabacite masku nezainteresiranosti i krenite! :)

25.08.2019. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh