« Muškarci
objavljeno prije 4 godine i 7 mjeseci
EH, DA... :)

Kako muškarci izluđuju žene u krevetu?

Na prvo mjesto liste najiritantnijih smjestilo se uzimanje pokrivača na svoju stranu kreveta. Hrkanje se našlo na drugom mjestu, a na trećem je neprestano vrpoljenje

Ma daaaaj!
Ma daaaaj! (Arhiva)
Više o

krevet

,

muškarci

,

navike

Muškarci često pokazuju navike koje tjeraju žene da se u nevjerici prime za glavu. To se prije svega odnosi na neurednost i "sitnice" poput ostavljanja prljavih čarapa po cijelom domu.

Neke nesvjesne navike koje nisu unutar njihove kontrole također nam idu na živce poput npr. hrkanja, ali izgleda da to nije ono što najviše nervira ljepši spol u spavaćoj sobi.

Jedno istraživanje provedeno na više od 1000 ispitanika pokazalo je da je hrkanje nadmašuje krađa pokrivača.

Ispitanici su morali ocjenjivati razne scenarije iz spavaće sobe i na prvo mjesto liste najiritantnijih smjestilo se uzimanje pokrivača na svoju stranu kreveta. Hrkanje se našlo na drugom mjestu, a na trećem je neprestano vrpoljenje.

Zanimljivo je kako ista navika previše ne nervira muškarce - muškim ispitanicima najviše smeta kada žena jede u krevetu.

Isto istraživanje pokazalo je da su parovi s većim krevetom u načelu sretniji, što je sasvim logično jer veći komfor prilikom spavanje pruža osjećaj zadovoljstva i manje se opterećujemo drugim potencijalno iritantnim navikama.

Zanimljivo je i kako je 17 posto oženjenih ispitanica izjavilo kako nema ništa protiv toga da povremeno spava odvojeno od partnera jer se tako lakše odmorI, a samo 8 posto oženjenih muškaraca dijelilo je isto mišljenje. 

23.08.2019. 20:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    24.08.2019. 09:55
    pa ne smije ih nista izludivat
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh