« Muškarci
objavljeno prije 11 mjeseci i 1 dan
HE HE

Zašto žene privlače zauzeti muškarci?

Tu se ne radi samo o fizičkom izgledu već i o nekim specifičnim osobinama zbog kojih žene, iako znaju da je to krivo, često padaju na muškarce koji "nisu na tržištu"

Ima ono nešto..
Ima ono nešto.. (Arhiva)
Više o

privlačnost

,

zauzeti muškarci

Zauzeti muškarci ženama su privlačniji, dokazalo je zanimljivo istraživanje - studenticama je pokazana fotografija muškarca i u grupi kojoj je rečeno da je zauzet za njega se zainteresiralo čak 90 posto njih, dok je u grupi koja je mislila da je slobodna interes pokazalo tek 59 posto studentica, piše u studiji objavljenoj u časopisu New Scientist.

Naravno, tu se ne radi samo o fizičkom izgledu već i o nekim specifičnim osobinama zbog kojih žene, iako znaju da je to krivo, često padaju na muškarce koji "nisu na tržištu", a evo i što je najčešće presudno:

Ne boje se pokazati osjećaje - nije lako pronaći muškarca koji će biti toliko iskren i otvoren s vama da mu neće biti problem pokazati svoje prave osjećaje. No žene često imaju dojam da ljudi u braku jedno pred drugim ne skrivaju ništa, pa ni svoje emocije, pa ih oženjeni muškarci posebno privlače.

Prihvaćaju odgovornost - iako brak ne podrazumijeva nužno i odgovornost, statistika je na strani muškaraca koji su izrekli "sudbonosno da". Brojna istraživanja potvrdila su da je većina oženjenih muškaraca zaposlena i jako odgovorna kada je u pitanju obitelj. Iako to nije uvijek slučaj, ova osobina ženama je jako pozitivna i privlačna.

Spremni su za ozbiljnu vezu - slobodnim ženama koje su u potrazi za ozbiljnom vezom, oženjeni muškarci čine se privlačnijima upravo zbog činjenice da su se bili spremni vezati za jednu ženu do kraja života.

Stoga - čuvajte dobro svoj ulov!

14.08.2019. 20:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    15.08.2019. 09:29
    žele razarat brakove
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh