« Muškarci
objavljeno prije 4 godine i 6 mjeseci
MYTHBUSTERS

Tri najveća mita o muškarcima

Nije na odmet znati koji su najveći mitovi o muškarcima koji stvarno nemaju nikakve veze s pravom istinom

Daaj, ne brij...
Daaj, ne brij... (Arhiva)
Više o

muškarci

,

mitovi

Muškarci su mitomani i nemaju ništa protiv toga da o njima kruže neprovjerene činjenice, jer se nadaju da će na taj način uloviti više žena.

Stoga, nije na odmet znati koji su najveći mitovi o muškarcima koji stvarno nemaju nikakve veze s pravom istinom, pa evo tri komada, čisto da vam budu pri ruci...

Nisu ono što su bili - mnogobrojni recentni članci i knjige teoretiziraju o padu moći muškaraca koji u novom, digitaliziranom dobu, u kojem žene doživljavaju svoj veliki profesionalni uspon zapravo postaju nepotreban faktor u radnoj okolini. Istraživanje je pokazalo da tome nije tako i da i muškarci imaju još štošta za ponuditi na tržištu rada.

Ponašaju se kao djeca - muškarci se ne ponašaju u skladu sa svojim godinama? Ne nužno. Ponašanje današnjih muškaraca kompleksno je i slojevito, a ne jednolično. Istraživanje pokazuje da muškarci dijelom usvajaju obrasce ponašanja mlađe generacije, ali dijelom i starije zbog čega situacija više nije crno-bijela.

Trač babe - gomila internetskih stranica sa sadržajem za muškarce koji imaju dobar smisao za humor i koji čim vide nešto prikladno to imaju potrebu podijeliti sa svima pomalo gubi na snazi. Jedno od najvećih otkrića studije je postojanje tzv. alfa manfluencera - sadržaj koji oni smatraju kvalitetnim dijele isključivo s bliskim prijateljima. Izbirljivi su, vjerni omiljenim brendovima i rođeni vođe čije se samopouzdanje ne treba graditi kroz širenje poruka.

13.09.2019. 20:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    14.09.2019. 09:22
    uvijek muškarci ovo no a zene?
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh