Lifestyle BODY&SOUL
SAVJETI

Kako prilagoditi metabolizam proljeću

objavljeno prije 8 godina

Donosimo nekoliko savjeta za što lakšu i ugodniju prilagodbu metabolizma proljeću i svemu pozitivnome što ono sa sobom donosi: Dovoljno spavajte - osobe koje imaju… više »

UFF

Što bi bilo da prestanete spavati?

objavljeno prije 8 godina

Nedostatak sna vrlo je opasan za zdravlje, a između ostaloga loše utječe na hormonalnu ravnotežu, podložnost bolesti, a u krajnjem slučaju uzrokuje i smrt. U 2015. nedostatak sna… više »

MLJAC

Svinjska mast je - prava slast i strast

objavljeno prije 8 godina

Svinjska mast dospjela je na listu srama zbog količine zasićenih masti i kolesterola koje sadrži, a umjesto nje i maslaca guran je margarin ... koji je na kraju ispao nezdraviji od oboje… više »

ODLIČAN VIDEO

Zašto je voda toliko važna za nas?

objavljeno prije 8 godina

Voda čini 55 do 60 posto organizma odrasloga čovjeka, ovisno o mjestu življenja, indeksu tjelesne težine, starosti i spolu. Kod beba je postotak vode u organizmu još i veći i iznosi 75… više »

SAVJETI

5 namirnica za vitku liniju do ljeta

objavljeno prije 8 godina

Vitka linija uvijek se traži za ljeto, a kako je skidanje kilograma prije ljeta obavezna rutina velikog broja ljudi, evo korisnog savjeta - umjesto da se bacate na iscrpljujuće dijete,… više »

SAVJETI

Kako iskoristiti proljeće za zdravlje?

objavljeno prije 8 godina

Proljeće bi trebalo izbrisati zimsku ljenost i umor iz našeg tijela, no to se ne događa samo od sebe, već se ipak trebamo malo potruditi kako bi se uskladili s buđenjem prirode, a evo… više »

EHH ...

Zašto ne možemo prestati pušiti?

objavljeno prije 8 godina

Prestanak pušenja jedna je od težih stvari na svijetu, pogotovo ako spadate u kategoriju strastvenih pušača, no znate li zašto je tome tako? Nikotin izaziva ovisnost, a u… više »

STVARNO?

Zašto ljudi plaču? Nemamo pojma ...

objavljeno prije 8 godina

Muškarci ne plaču, to je vjerojatno čuo svaki pripadnik jačeg spola u nekom periodu djetinjstva, što bi ga trebalo navesti da se ponaša - muški. No, ako pitate… više »

ZAPAMTITE

Nekoliko savjeta za bolji san

objavljeno prije 8 godina

Zanemarivanje odmora i sna može dovesti do ozbiljnih posljedica kao što su srčane bolesti, visoki krvni tlak i veći rizik od moždanog udara. Unatoč važnosti sna za naše… više »

AJMOOO!!

Proljeće u prirodi - kako početi trčati?

objavljeno prije 8 godina

Proljeće je fantastično za boravak na svježem zraku, a kad ste već vani, možete se početi posvetiti kondiciji - najbolje je vrijeme za trčanje. Vrijeme je idealno - nije ni prevruće ni… više »

SRAMOTA

Kako se sami ubijamo - hranom

objavljeno prije 8 godina

Sposobnost našeg organizma da se sam bori protiv štetnih toksina sve je teža, a prva linija obrane uvelike je oslabljena zbog otrova kao što su pesticidi poput DDT-a… više »

MLJAC

Namirnice koje garantirano produžuju život

objavljeno prije 8 godina

Dug život dugujemo genima, okolini i hrani, a taj zadnji faktor je onaj na koji imamo najveći utjecaj. U cijeloj su priči jedan od glavnih stupova polifenoli, spojevi koji utječu na smanjenje… više »

selo sre?a priroda
EH, DA ...

Živite u zelenilu, živjet ćete dulje!

objavljeno prije 8 godina

Život u prirodi nameće se sam od sebe kao rješenje svima koji su izludili tempom života u gradu i sanjaju o preseljenju u neku malu vikendicu kad odu u mirovinu. No, osim što je… više »

OPREZ ...

Evo zašto nije dobro biti ovisan o brzoj hrani

objavljeno prije 8 godina

Brza hrana nezdrava je na više načina, a osim što ćete tijelo napuniti solima, šećerom i mašću, napravit ćete nešto još gore - unijeti veliku… više »

MMM :)

Sve što trebate znati o proteinima

objavljeno prije 8 godina

Proteni iliti bjelančevine vratili su se na velika vrata, a evo što trebate znati o njima: Proteini i bjelančevine su dva različita naziva istog značenja: to su esencijalni… više »

skrolaj na vrh