« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 6 godina i 2 mjeseca
SAZNAJEMO

Ljubav za sve

Ne padajte u depresiju zbog Valentinova. Ljubav nije rezervirana samo za parove, nadamo se da to znate

Ljubavi ima koliko želite...
Ljubavi ima koliko želite... (Arhiva)
Više o

Valentinovo

,

ljubav

,

Olival

Zašto ne biste poveli najbolju prijateljicu na opuštajući vikend ili proveli nezaboravan dan s djetetom u termama, počastili roditelje večerom, ljubimca poslasticom, nagradili se super beauty darom... Ili se jednostavno opustili sami uz čašu vrhunskog vina!   

Zavodljivo, raskošno i blistavo...

Baš tako ćete se osjećati nakon što isprobate Olival Čarobni piling gel i Čarobno mlijeko za tijelo, pogotovo ako ste poklonik prirodne kozmetike. Gel blagog mirisa i ugodne teksture nježno će i temeljito očistiti kožu tijela, bez isušivanja kože. Nahranite potom kožu Olival Čarobnim mlijekom za tijelo koje sadrži sjajnu kombinaciju čak šest visokovrijednih prirodnih ulja lješnjaka, badema, jojobe, ruže, makadamije i argana. Mlijeko će odgovarati svakom tipu kože, pružiti joj mirisni hidratantni užitak te ju učiniti glatkom i sjajnom.

Možete i sami, ali bolje je u dvoje...

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera u Punta Skali nedaleko od Zadra mjesto je kao stvoreno za romansu. Elegantno, prostrano i ugodno okružje Acquapura SPA oduševit će vas s čak 17 tretmanskih prostorija, tri privatna SPA suita, nekoliko unutarnjih i vanjskih bazena, više relax prostorija u kojima se poslužuju opuštajući čajevi nakon tretmana, sauna svijeta s jedinstvenom panorama saunom smještenom ispod zemlje s prekrasnim pogledom na zadarski arhipelag, te modernom interpretacijom turskog hamama. Ljubavni hedonizam na najjače!

Provedite dan s najvećom ljubavi...

Čarobni Vodeni planet s ljekovitom termalnom vodom, valovi, gejziri, slapovi, podvodne masaže, vodene rijeke i tobogani, dječji restoran, jedinstveni obiteljski wellness programi i obiteljsko sauniranje - Terme Tuhelj idealne su za odmor s onima koje najviše volite - s vašim klincima. Svijet sauna subotom i ponedjeljkom prijepodne rezerviran je za roditelje s djecom pa možete uživati do mile volje u zajedničkim trenucima. Tu su i posebne masaže za malce. Tuhi blatna masaža, Tuhi čokoladna masaža, Teenage dream masaža - super zvuči, zar ne? Djevojčice neće propustiti manikuru ili pedikuru s trendi lakiranjem noktiju. Vaši klinci to zaslužuju!

Recite zbogom valentinovskoj depresiji uz vrhunsko vino

Mekano, toplo i puno. Savršeno za opuštajuće trenutke. Već prvim gutljajem bit će vam jasno da se radi o velikom vinu. Cuvée Miraz 2015. Feravina harmonična je kupaža frankovke, merlota, cabernet sauvignona i cabernet franca. Modernog stila i izražene voćnosti spaja se s lijepo uklopljenim herbalnim i začinskim nitima. Ovo suho vino rubinske je žive, kompaktne, gotovo neprobojne boje. Snažnoj kompleksnosti i mirisu doprinose i lijepo usklađene arome kave, tamne čokolade, duhana i vanilije. Završetak je voćni, mirodijski živ, naglašene svježine, koja potiče sočnost i daje šarmantnu živahnost. Natočite si čašu i uživajte... U društvu - ili još bolje sami! Osjećaj je tako dobar!

08.02.2018. 15:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh