Lifestyle BODY&SOUL
IDEJE

Kako je najbolje liječiti depresiju?

objavljeno prije 7 godina

Američki istraživači tvrde da su pronašli način kako predvidjeti odgovaraju li pacijentu više antidepresivi ili psihoterapija. Iako još uvijek nije u upotrebi,… više »

LUDILO, BRALE :)

LSD kao lijek protiv alkoholizma?

objavljeno prije 7 godina

Nakon šezdesetih godina prošlog stoljeća kad je bilo u modi eksperimentirati s LSD-om, nastalo je zatišje od skoro pola stoljeća, no najnovije istraživanje pokazlo je… više »

SAVJETI

Vježbajte jače i kraće, kile odmah idu dolje

objavljeno prije 7 godina

Vježbanje je postalo obaveza svake osobe koja drži do sebe i svog zdravlja, no mnogi to shvaćaju kao posao koji treba odraditi i ne ulažu baš previše napora. Možda promijene… više »

HMM ...

Dijeta s gljivama osvaja svijet

objavljeno prije 7 godina

Dijeta s gljivama ideja je koja je poharala svijet, potekla je iz Velike Britanije a u Hollywoodu je promiču dvije cure s poznatim oblinama, Katy Perry i Kelly Osbourne. Dijetu zovu… više »

SAVJETI

Kako najbrže do ravnog trbuha

objavljeno prije 7 godina

Većina se ljudi našla u situaciji da dan ili dva prije nekog važnog događaja shvati da ne može obući omiljenu haljinu ili košulju jer, eto, ima nešto veći opseg trbuha… više »

SJAJNO

Nova sezona u Plesnom centru Tala

objavljeno prije 7 godina

Počeli su upisi u sve plesne programe jednog od zasigurno najpoznatijih plesnih centara u Hrvatskoj, Plesnog centra Tala. Svakim danom u periodu od 2. - 13. rujna 2013., od 18 do 20 sati… više »

MLJAC

Grčka kuhinja je sjajna za um

objavljeno prije 7 godina

Mediteranska prehrana sjajna je za naš mozak, jer su velike količine ribe, orašastih plodova, povrća i maslinovog ulja odlične u prevenciji bolesti poput senilnosti, a… više »

STVARNO?

Najbolja kombinacija za vezu - noćna ptica i ranoranilac

objavljeno prije 7 godina

Bez obzira na sve izreke o pticama koje lete svojem jatu i slično, profesor s Oxforda Russel Foster tvrdi da je najbolja kombinacija za vezu ranoranilac i noćna ptica. Prema njegovoj teoriji,… više »

WTF?!

Facebook je zapravo dobar za mozak?

objavljeno prije 7 godina

Nikad ne znate što vam je gdje, ključevi, naočale i mobiteli su vam noćne more koje se uvijek negdje skrivaju pred vama? Autori knjige The New IQ tvrde da to nije početak druženja s… više »

MA DA?!

Crtanjem hrane pobijedite glad

objavljeno prije 7 godina

Sjedite na poslu ili kod kuće, želudac zavija a vi zapravo ne biste smjeli više jesti jer ste na nekoj dijeti ili jednostavno smatrate da ste za taj dan pojeli i previše.… više »

COOL

Odmorite mozak, trebat će vam još

objavljeno prije 7 godina

Ako vas je već savladao umor ili stres, a i dalje trebate nešto napraviti, prvo morate malo odmoriti mozak kako bi mogao raditi kvalitetno. Naravno, prvi je preduvjet da budete… više »

SAVJETI

Jogom do boljeg i kvalitetnijeg sna

objavljeno prije 7 godina

Joga je korisna za razne aspekte zdravlja i opće tjelesne forme, a sada je istraživanje pokazalo da se pomoću joge mogu znatno smanjiti problemi sa spavanjem. Naime, u istraživanju na preko… više »

LOOL

Zabavne i čudne strane dugih veza

objavljeno prije 7 godina

Rijetko koja osoba na ovom svijetu ne bi željela stabilnu i dugu vezu okrunjenu brakom, djecom, unucima i kućicom u cvijeću. Naravno, ovakav stupanj romantike ne postignu svi, a neki od… više »

SAVJETI

Riješite se bora pomoću hrane

objavljeno prije 7 godina

Starenje kože je neumitan proces koji se ne da zaustaviti, no može se usporiti na više raznih načina. Jedan je, naravno, ostavljanje stotina i tisuća kuna mjesečno na razne kreme,… više »

YES!

Paprom savladajte masne naslage

objavljeno prije 7 godina

Jedan od najčešćih začina koristimo prilično umjereno, no zapravo na taj način griješimo jer papar nakon što popravi okus jela pravi posao odrađuje u probavi. Njegov okus… više »

skrolaj na vrh