Lifestlye MODA&STIL
NIVEA

Učinkovita zaštita od sunca u svakoj situaciji uz NIVEA SUN

objavljeno prije 2 godine i 9 mjeseci

Bilo da smo otišli u dugu šetnju u prirodu ili brzinski šoping po gradu, jedno je sigurno, čim sunce izađe, eto i nas. Odmah se bolje osjećamo, ne skidamo osmijeh s lica… više »

NIVEA

Trenutno osvježenje, prirodni sjaj i njegovana koža

objavljeno prije 2 godine i 10 mjeseci

Ruža je poznata kao kraljica cvijeća, simbol ljepote i znak ljubavi. Međutim, ona ima i dugu tradiciju u njezi kože. Latice ruže su žene koristile kao mirisni dodatak za kupku, a ružina… više »

NIVEA

Praktične, učinkovite i ekološki osviještene

objavljeno prije 2 godine i 10 mjeseci

Rijetko koja žena zna sa sigurnošću nabrojati sadržaj svoje torbice, ali većina će se složiti da su NIVEA maramice za čišćenje lica nezaobilazni dio obavezne opreme. Već… više »

OLIVAL

Dvostruko čišćenje lica na sjajan način

objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci

Čišćenje lica osnova je svake uspješne njege - ono uklanja prljavštinu i druge štetne tvari koje se tijekom dana 'nakupe' na koži lica, ali i priprema kožu za… više »

ZAPAMTITE!

Aktivan početak dana uz NIVEA MEN Active Energy

objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci

Za većinu muškaraca neizbježan svakodnevni jutarnji ritual je ravno iz kreveta uputiti se pod tuš. Pri tome im nije jedini cilj postići osjećaj svježine i čistoće, ono… više »

NIVEA

Trenutno razbudite umornu kožu

objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci

Iako većina muškaraca tvrdi da godine ne utječu na njihov izgled, to nije istina. Priznat ćemo, godine im dobre stoje, no, baš kao i ženama, njihova koža s vremenom gubi… više »

NIVEA

Nivea u kampanji #CareForHumanTouch

objavljeno prije 3 godine

Ljudski dodir je osnovna potreba svih nas koja pozitivno utječe na naše raspoloženje, ali i zdravlje. Zagrljaj, tapšanje po ramenu, rukovanje, samo su neki od načina kroz koje… više »

ŠTO MISLITE?

Treba li preskočiti večeru?

objavljeno prije 3 godine

Večera je nezgodna - obično vam negdje oko šest krene lagano ideja da bi možda nešto pojeli, pa dok se vi smislite već je sedam, a to je vrijeme koje (kao) ne bi trebali… više »

NIVEA

Omogućite svome licu potrebnu njegu i ujednačen ten

objavljeno prije 3 godine

Žene svakodnevno ulažu puno truda, vremena i novaca u preparativnu kozmetiku kako bi pružili svome licu odgovarajuću njegu te smanjili neželjeni nastanak bora. No, kada je riječ o… više »

OLIVAL

Olival Professional predstavlja dva nova SPF proizvoda

objavljeno prije 3 godine

Postoje dani kad volimo uživati u svim onim ritualima koje nam omogućuju naši brižno birani kozmetički preparati - pilinzi, maske, tonici, serumi, kreme, fludi... No, ti dani u kojima… više »

NIVEA

NIVEA Q10 i Q10 MultiPower proizvodi

objavljeno prije 3 godine

Koliko god jedva čekamo toplije vrijeme, sunce i barem kratki bijeg na more, postoji jedna stvar koja svim ženama ususret ljetu predstavlja problem. Oblačenje ljetnih lepršavih haljina… više »

BRAVO

VENA candy na New York Fashion Weeku

objavljeno prije 3 godine

Na listi hrvatskih dizajnera torbica nedavno se našlo novo lice, mlada kreatorica Vjerana Stipetić. S adresom u Nizozemskoj, a korijenima u Hrvatskoj dizajnerica je osmislila, a potom… više »

ODRŽIVO

Pantene, Herbal Essences, Aussie i Head&Shoulders u višekratnim bocama

objavljeno prije 3 godine

Punjiva aluminijska boca vodećih šampona za kosu - Pantene, Herbal Essences, Aussie i Head&Shoulders - od sada je dostupna u trgovinama dm-a. Svjetska senzacija na području… više »

NIVEA

Neka tvoja koža zablista prirodnim sjajem

objavljeno prije 3 godine

Već tisućama godina čovječanstvo uživa u blagodatima riže. Danas je poznato više od 2500 sorti, a svaka od njih ima svoje jedinstvene kvalitete.  Iako nam je riža prvenstveno… više »

NOVOSTI

Olival ima nove, domaće tekuće sapune

objavljeno prije 3 godine i 1 mjesec

Kada je u pitanju njega kože lica, spremni smo sate i sate potrošiti na istraživanje sastojaka, čitati recenzije, tražiti mišljenje i preporuke stručnjaka, ali i najboljih… više »

skrolaj na vrh