Lifestlye MODA&STIL
COOL

Prvi dan proljeća - by ELFS

objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec

Magnolija, naravno! Najslađi vjesnik proljeća, ali i najljepša procvjetana krošnja koja uvijek ostavlja bez daha, Elfsima je poslužila kao savršena kulisa za novu… više »

SAZNAJEMO

Tajna učinkovitog dubinskog čišćenja lica

objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec

Osjetljiva i suha koža s pojavom crvenila i perutanja nerijetko je posljedica korištenja neadekvatnih sredstava za dubinsko ćišćenje lica. Kako bi učinkovito očistili kožu lica,… više »

ZAPAMTITE!

Čisto lice ključ je prevencije

objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec

Ključni savjet ovih dana je, osim čestog pranja ruku, ne dodirivati lice kako bi ono ostalo čisto, što je ključno za prevenciju širenja raznih virusa i bakterija. No, kako to… više »

MODA

Prvi dan proljeća by ELFS

objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec

Taman za buđenje iz dugog zimskog sna, ova proljetna kolekcija poznatog modnog dvojca stigla je kao naručena jer dobrih vijesti, zamamnih krpica i lijepih žena - nikad dosta! I ovoga puta… više »

SAZNAJEMO

NIVEA Q10 plus 3u1 njegujući cushion

objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec

Naš životni stil sve više liči na život superheroja. Stalno negdje letimo i pokušavamo u što manje vremena obaviti što više stvari. U tom ubrzanom… više »

SAZNAJEMO

Olival Professional predstavlja prvi hidrator na hrvatskom tržištu

objavljeno prije 4 godine i 2 mjeseca

Možda još uvijek pogrešno mislite da je hidratacija nešto o čemu trebaju brinuti samo ljudi sa suhom ili dehidriranom kožom. No jednako kako hidrataciju treba vaše… više »

SAVJETI

Proljetna šminka za svjež izgled

objavljeno prije 4 godine i 2 mjeseca

Prve zrake proljetnog sunca u prvi nas mah razvesele, ali istodobno neumoljivo razotkriju nedostatak brige za naš izgled tijekom zimskih mjeseci. No stručnjaci znaju… više »

SAZNAJEMO

Zablistajte prirodnom ljepotom uz NIVEA Naturally good liniju

objavljeno prije 4 godine i 2 mjeseca

Za život u skladu s prirodom, bijeg iz grada nije jedino rješenje. U prekrasnom ambijentu caffe bara Botaničar svi prisutni jučer su imali priliku za odmak od ubrzanog života prepunog… više »

KRAJ ERE

Jean Paul Gaultier najavio svoju posljednju reviju

objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca

Slavni modni kreator Jean Paul Gaultier najavio je u petak da će njegova revija visoke mode u srijedu u Parizu biti "posljednja" nakon 50 godina karijere i rekao da će pokrenuti novi projekt… više »

NAPOKON

Tjedan mode u Milanu u znaku reciklaže

objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca

Dolce&Gabana je odao priznanje starim zanatima na Tjednu mode u Milanu a Giorgio Armani je ponudio kolekciju od recikliranog tekstila za svoju liniju Emporio, potvrdivši trend koji… više »

MLJAC

Doručak za mršavljenje

objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca

Jaja spadaju među najzdravije namirnice na svijetu, nakon što su neko vrijeme provela na stupu srama zbog kolesterola, najnovija su istraživanja pokazala da je to samo mit. No, osim… više »

TRIKOVI

Kako se pripremiti za novogodišnju noć?

objavljeno prije 4 godine i 4 mjeseca

Nije rijedak slučaj da većina građana do zadnjeg trenutka ne zna kamo bi za Novu godinu te suptilno tvrdi da je to noć kao i svaka druga, mora se priznati da se većina žena ipak te večeri… više »

PEGLAJ

Sutra počinju zimska sniženja

objavljeno prije 4 godine i 4 mjeseca

Sutra, 27. prosinca, počinju zimska sezonska sniženja, a kroz 60 dana njihovog trajanja očekuju se tri kruga padanja cijena sve do 70-postotnih sniženja, izvijestila je Hrvatska gospodarska… više »

K-BEAUTY

dm predstavio nove i ekskluzivne linije korejske kozmetike

objavljeno prije 4 godine i 4 mjeseca

Police dm-a bogatije su za sedam novih linija korejske kozmetike koje donose inovativne i visokokvalitetne proizvode za cjelovitu njegu kože. Širenjem suradnje s južnokorejskim… više »

WTF?!

Božićne veste loše su za okoliš?!

objavljeno prije 4 godine i 5 mjeseci

Božićni blagdani neraskidivo su povezani s božićnim vestama i puloverima, koji su uglavnom ružni, no ako pitate stručnjake i - štetni za okoliš. Mnogi smatraju da nema božićnih… više »

skrolaj na vrh