Lifestlye MODA&STIL
ŠTO SE VOLI?

Moderne tenisice za jesen: Najnoviji prijedlozi za ljubitelje sportsweara

objavljeno prije 6 mjeseci i 1 dan

Obuća Air Max Nike Air Force, Jordan 1 Low i Jordan 1 Mid je idealni izbor. Ti kultni modeli postali su obavezni elementi i muških, i ženskih stajlinga. Upoznajte bezvremenske modele… više »

SAVJETI

Micelarna voda koju ćete voljeti

objavljeno prije 6 mjeseci i 6 dana

Priču o tome koliko je važno nakon cijelog dana ukloniti šminku s lica znamo svi. Druga stvar je što smo ponekad lijene i moramo se natjerati odraditi tu nužnu svakodnevnu… više »

SAVJETI

Kako se riješiti pigmentacijskih mrlja?

objavljeno prije 6 mjeseci i 17 dana

Iako su nekim ljudima pigmentacijske mrlje simpatične, ženama koje se bore s njima, definitivno nisu. Upravo suprotno, predstavljaju im veliki svakodnevni problem kojeg pokušavaju… više »

SAVJETI

Beauty tretman koji će vas razmaziti

objavljeno prije 6 mjeseci i 22 dana

Koliko puta ste pomislili da nikad nećete izaći na kraj sa zapetljanim kovrčama, a raščešljavanje nakon pranja vam predstavlja najveću noćnu moru? Održavanje kovrčave kose zna… više »

FORA

Usudite se biti drugačiji

objavljeno prije 7 mjeseci i 28 dana

Ljetni vrući mjeseci nisu najpogodniji za puno šminke na licu pa se beauty rutina uglavnom svodi na njegu i zaštitu, ali uređenje i njega noktiju ljeti idealna je za odvažnost i… više »

COOL

NIVEA Soft #matchingbesties

objavljeno prije 7 mjeseci i 29 dana

Prijatelji su obitelj koju biramo sami. Rame na koje se uvijek možemo osloniti, poziv upomoć u bilo koje doba dana ili noći, podrška kada se smijemo i kada plačemo. Najluđe,… više »

O DA

Tajna vječnih tenisica - starke

objavljeno prije 8 mjeseci i 3 dana

Sigurno ih i vi imate nekoliko u kolekciji. U moru raznih vrsta, oblika i boja tenisica one su lako prepoznatljive po bijelom gumenom vrhu, krpenom materijalu, rupicama za zrak i bijelim… više »

SAVJETI

Kako zaštititi lice ljeti?

objavljeno prije 8 mjeseci i 11 dana

Od kada je prije dvije godine  Olival Professional predstavio svoja prva dva proizvoda za zaštitu kože lica od sunca - fluid SPF 30  i kremu mousse teksture sa… više »

BARBIE

Svijet trese pink groznica

objavljeno prije 8 mjeseci i 13 dana

I to smo dočekali, Barbie styling nosimo ovog ljeta! S razlogom jer svijet je osvojila pink groznica. Od ovog tjedna u kina u Hrvatsku stiže najiščekivaniji filmski hit - Barbie. Dobro… više »

COOL

Dugotrajna cvjetna čarolija uz pelargonije

objavljeno prije 8 mjeseci i 14 dana

Uz malo kreativnih ideja i priprema, spremne su i čekaju da ljubiteljima ovih čudesnih cvjetova pruže posebnu poslasticu. Stručnjaci iz inicijative Pelargonium for Europe pripremili su brze i… više »

SAVJETI

Trebamo li dezodoranse?

objavljeno prije 8 mjeseci i 17 dana

Stavljate li dezodorans svakog dana? Odluka da svaki dan stavite dezodorans se najvjerojatnije više temelji na osobnim i kulturološkim preferencijama nego na bilo kojoj… više »

Nike Air Force 1: ikona industrije tenisica

objavljeno prije 9 mjeseci i 2 dana

Povijest Nike Air Force 1 Nike Air Force 1 je lansiran 1982. godine, i bio je prvi košarkaški model koji je koristio Nike Air tehnologiju. Ova tehnologija, koja… više »

STVARNO?

Što se događa s vraćenom odjećom?

objavljeno prije 9 mjeseci i 10 dana

Stalni uspon online modnih trgovina i njihova velikodušna politika povrata načinili su cijelu novu industriju u rješavanju problema s… više »

MMMM

Uživajte u dugotrajnom osjećaju svježine

objavljeno prije 9 mjeseci i 13 dana

Tijekom ljetnih mjeseci i vrućina ponekad nam je jedini spas hladan tuš, a nakon tuširanja većina od nas prvo poseže za dezodoransom, ne bismo li osigurali da taj ugodan osjećaj… više »

COOL

Iskoristi ovo ljeto maksimalno

objavljeno prije 10 mjeseci i 7 dana

Uz kreativnu uličnu umjetnost, urbanu glazbu te kulinarske kreacije s potpisom zvijezde Masterchefa - Tihomira Krkleca, na lokaciji Garden Breweryja predstavili smo novitete uz koje će vam… više »

skrolaj na vrh