Lifestlye MODA&STIL
INTERVJU

Razgovor u povodu – Modna marka tandema Medvešek i Marić

objavljeno prije 4 godine i 10 mjeseci

Suvremena likovna umjetnost nudi niz načina izražavanja i zanimljivog i uspješnog. Jedan od tih načina je i iskorak likovnih umjetnika u modu. Razgovaramo s akademskim slikarom Damirom… više »

SAZNAJEMO

Znate li što je to SUPER Mrkva?

objavljeno prije 4 godine i 11 mjeseci

Zasigurno vam je poznato kako je mrkva najpoznatije povrće bogato beta-karotenom, a ovaj snažni biljni pigment koji voću i povrću daje žutu i narančastu boju, u organizmu se pretvara u… više »

ZAŠTITA

Osigurajte bezbrižno ljeto na suncu najmlađima

objavljeno prije 4 godine i 11 mjeseci

Ususret sunčanim i toplim danima pred nama, NIVEA je jučer na rooftopu Lateral bara priredila pravu morsku zabavu. Uz romantične melodije Matije Cveka i sladoledna osvježenja koje je… više »

NOVOSTI

Nova kolekcija hrvatskog modnog brenda MORE FUN Croatia

objavljeno prije 4 godine i 11 mjeseci

Kada se prije tri godine pojavio na tržištu, hrvatski modni brend MORE FUN Croatia predstavio je „ready to wear" kolekciju izrađenu od prirodnih materijala i proizvedenu u… više »

INTERVJU

Adolie Day - dizajnerica Artistry Studia

objavljeno prije 4 godine i 11 mjeseci

Adolie Day svoje je djetinjstvo provela crtajući Disneyjeve likove i skicirajući originalne haljine, uvijek iznova "Crteži slobodnom rukom čine me spokojnom i mirnom. Osjećaj je kao da se… više »

SAZNAJEMO

Otkrijte Nivea Men Deep antiperspirant dezodoranse

objavljeno prije 4 godine i 11 mjeseci

Svakodnevni izazovi modernog života uključuju sve veći broj aktivnosti koje obavljamo tijekom dana. Muškarci pri tome, kao i žene, trebaju pouzdanu zaštitu od znojenja koja će… više »

SAVJETI

Potojana šminka - kao iz reklama

objavljeno prije 5 godina

Postojanost šminke na licu definitivno je važna stvar, no najčešće to viđamo u reklamama, a u stvarnom životu baš i ne... stoga, ne škodi podijeliti par… više »

SAZNAJEMO

Sigurno do preplanulog tena

objavljeno prije 5 godina

Spadate u one koji se ne vole pržiti na suncu, koristite zaštitni faktor i znate sve o štetnom djelovanju sunčevih zraka, ali volite i brončani ten. Postepeno privikavanje kože… više »

SAZNAJEMO

Najbolji dugoprugaš svih vremena sudjelovao u redizajnu najbrže tenisice

objavljeno prije 5 godina

Osim imena, Nike je osvježio svoje Zoom Vaporfly 4% tenisice, koje već dominiraju svjetskim maratonima, a sve na temelju povratnih informacija Nikeovih najboljih svjetskih trkača. Drugo… više »

SAZNAJEMO

Prirodan, mladolik i blistav ten u tren oka

objavljeno prije 5 godina

Stiglo je toplije vrijeme, prilika da napokon iz ormara izvadimo omiljenu traper jaknicu i prošetamo novu cvjetnu suknju. Osim laganije odjeće, buđenje prirode logično nameće i… više »

SAZNAJEMO

Umjetna inteligencija u industriji njege kože

objavljeno prije 5 godina

Francuski dermokozmetički brend La Roche-Posay predstavlja inovaciju u području beauty industrije - EFFACLAR SPOTSCAN aplikaciju koja pomoću umjetne inteligencije analizira kožu sklonu… više »

SAZNAJEMO

Uz Reebok Forever Floatride Energy tenisice, trčanje više nikada neće biti isto

objavljeno prije 5 godina i 1 mjesec

Reebok vas poziva da iskusite trčanje uz njihove nove Reebok Forever Floatride Energy tenisice uz koje ćete i uz intenzivni trening doživjeti lakoću koraka i potpuni povrat energije. Svjetski… više »

Dubinska njega i baršunasta mekoća uz NIVEA CLAY FRESH gelove za tuširanje s glinom

objavljeno prije 5 godina i 1 mjesec

Proljeće već kuca na vrata, a osim sreće što se zimi bliži kraj, njegov prvi znak je najčešće umor koji osjećamo. Dulji dani zahtijevaju od nas veću količinu energije i… više »

SAZNAJEMO

Nova NIVEA linija vraća prirodnu elastičnost zreloj koži

objavljeno prije 5 godina i 2 mjeseca

Koža u zrelijoj dobi zahtijeva dodatnu njegu, a znakovi starenja pojavljuju se htjeli vi to ili ne. Susrećete se s pigmentacijskim mrljama, a nekad nježne crte smijalice pretvaraju se u bore.… više »

SAVJETI

Odgodimo znakove starenja uz Novemu

objavljeno prije 5 godina i 2 mjeseca

Prvi znakovi promjene na koži se pojavljuju već s navršenih dvadeset godina starosti, s naglaskom na tanku i osjetljivu kožu u području oko očiju. Ulaskom u tridesete počinju se… više »

skrolaj na vrh