« Lifestyle STANOVANJE
objavljeno prije 5 mjeseci i 6 dana
KREVETI

Vodič za kupnju kreveta: 5 savjeta za odabir savršenog kreveta za vas

Pametno je pročitati vodič s pet savjeta koji će omogućiti da bez ikakvih dvojbi odaberete savršen krevet za sebe ili svoje najdraže

Kratak vodič za kupnju kreveta
Kratak vodič za kupnju kreveta (Arhiva)
Više o

vodič

,

kreveti

,

kupnja kreveta

Dobar san temelj je ljudskog zdravlja i dobrobiti. Jedan od ključnih sastojaka za dubok i miran san svakako je kvalitetan krevet. Međutim, odabir pravog kreveta nije uvijek jednostavan zadatak jer tržište nudi beskrajne mogućnosti.

Važnu odluku o kupnji kreveta ne treba prepustiti slučaju. Stoga je pametno pročitati vodič s pet savjeta koji će omogućiti da bez ikakvih dvojbi odaberete savršen krevet za sebe ili svoje najdraže.

1. Razmišljanje o željama i potrebama

Prije kupnje novog kreveta ili pretraživanja interneta važno je postaviti nekoliko ključnih pitanja, uključujući: Koliko velik treba biti krevet? Bi li dodatni prostor za pohranu ispod kreveta bio koristan? Kakav krevet treba biti: klasični drveni, tapeciran, tzv. boxspring ili metalni? Kakav dizajn kreveta odabrati da odgovara stilu spavaće sobe i cijelog doma? Treba li već uključivati madrac ili je bolji izbor odvojeni okvir kreveta bez madraca? Tko poznaje i razumije svoje potrebe, lakše će izabrati pravi krevet koji će mu dugo služiti.

Krevet boxspring MIRABEL

2. Veličina sobe također određuje karakteristike kreveta

Prije kupnje kreveta važno je točno izmjeriti raspoloživi prostor u spavaćoj sobi. Pri tome treba uzeti u obzir prostor koji će se koristiti za noćne ormariće, ormare i po potrebi druge elemente namještaja. Odabrani krevet treba se uklopiti u prostor i zadovoljiti potrebe onih koji će na njemu spavati. Pravi izbor veličine osigurat će ugodan san, istovremeno čineći prostor ugodnim i ne pretrpanim.

Krevet EVORA

3. Kvaliteta je važna

Krevet je investicija u zdravlje i dobrobit, stoga pri njegovom odabiru ne treba štediti na kvaliteti. Kvalitetni kreveti mogu biti nešto skuplji, ali se njihova kupnja dugoročno svakako više isplati. Naravno, to ne znači nerealno visoku cijenu - kvaliteta i cijena dobrog kreveta uvijek su proporcionalni. Primjeri odličnih kreveta prilagođenih svima su na primjer: moderni krevet Mirabel, drveni krevet Loft u skandinavskom dizajnu, tapecirani krevet Terre s podiznim mehanizmom te elegantni krevet Kalla Gala u kombinaciji boje oraha i bež visokog sjaja.

Krevet LOFT

4. Pouzdan dobavljač kreveta  

Pametno je obaviti kupnju novog kreveta kod pouzdanog dobavljača namještaja, koji po mogućnosti ima dugu tradiciju i raznoliko iskustvo. Takav trgovac će pružiti kvalitetno savjetovanje i ponuditi najbolje rješenje prema individualnim potrebama i zahtjevima kupca, uz dobro poznavanje stanja na tržištu te želja svojih klijenata ili kupaca.

Krevet Hilton

5. Jamstvo, politika povrata i druge pogodnosti

Prije kupnje novog kreveta dobro je provjeriti uvjete kupnje - sve od jamstva, povrata, mogućnosti kupnje na rate i ostalih pogodnosti. Pouzdani proizvođači i dobavljači bez problema nude jamstvo za svoje proizvode, kao i mogućnost povrata ako se pokaže da krevet kupcu ne odgovara.

Krevet TERRE

Kvalitetni, moderni i udobni kreveti dostupni su po najpovoljnijim cijenama!

Predivni kreveti, koji će svakome osigurati kvalitetan i dubok san, mogu se brzo, sigurno i po pristupačnoj cijeni pronaći i kupiti uz samo nekoliko klikova. Prvi online trgovac namještaja u Hrvatskoj - Salon namještaja Furnitura - već više od 12 godina osigurava dobru i sigurnu kupnju vrhunskih kreveta te ostalog namještaja za dom, ured i vrt, stoga im je najlakše povjeriti opremanje prostora!

Krevet KALLA GALLA

Brojne promotivne ponude, brza dostava, mogućnost plaćanja na rate, mogućnost povrata proizvoda u roku od 365 dana, često besplatna dostava, pristupačne cijene, besplatni savjeti i 3D prikaz određenih prostora samo su neke od brojnih prednosti kupovine u Furnituri. Za sva pitanja u vezi s ponudom, rješenjima i idejama za opremanje svih prostora u domu (ne samo spavaćih soba) dostupan je njihov stručni tim savjetnika i prodavača putem e-mail adrese (info@furnitura.hr) ili putem telefona (099 35 71 680). Kupnja u Salonu namještaja Furnitura uvijek je pun pogodak!

22.11.2023. 15:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh