Lifestyle STANOVANJE
SAVJETI

Feng shui pravila za privlačenje novca

objavljeno prije 5 godina i 2 mjeseca

Feng shui, drevna kineska filozofija ostvarivanja harmonije može vam pomoći da poboljšate energiju u svom domu i uredu i privučete blagostanje. Postoje mnoga jednostavna Feng Shui… više »

EH, DA... :)

7 biljaka koje nose sreću

objavljeno prije 5 godina i 3 mjeseca

Najbolji način da svoj dom učinite ugodnijim i zdravijim mjesto za život je da u njega unesete biljke. Biljke pročišćuju zrak, a mnoge od njih i  neutraliziraju zračenja… više »

SAVJETI

Feng shui vašeg doma

objavljeno prije 5 godina i 4 mjeseca

Feng shui doma nije tako zahtjevam kako bi vam se moglo činiti na temelju površnog čitanja članaka o toj drevnoj vještini uravnoteživanja energija u prostoru, a kako je jedna od… više »

USPJEH

Brigada u finalu Svjetskog Arhitektonskog Festivala u Amsterdamu

objavljeno prije 5 godina i 5 mjeseci

„Croatia je Hrvatska - Povijest pišemo sami", višestruko nagrađivana izložba koja je prošle godine bila postavljena u zagrebačkom tunelu Grič, prvi je hrvatski… više »

ZNATE LI?

Biljke u domu - kakve sve koristi donose

objavljeno prije 5 godina i 5 mjeseci

Biljke će oplemeniti naš dom, jer osim što su dekorativne i daju novi izgled dnevnoj sobi, donose i brojne dobrobiti za zdravlje.  Cvijeće su u kuću prvi počeli unositi… više »

WOW!

Najšljokičastija kuća na svijetu

objavljeno prije 5 godina i 5 mjeseci

Booking.com, svjetski lider u povezivanju putnika s najvećim izborom nevjerojatnih smještajnih objekata uspostavio je suradnju s međunarodno priznatim dizajnerom, popularno zvanim… više »

ZANIMLJIVO

Hrvatska - jedna od najbirokratskijih država na svijetu

objavljeno prije 5 godina i 6 mjeseci

Hrvatska spada među najbirokratskije države na svijetu - nikako nije nova činjenica, no njezina težina osjeti se pri svakom posjetu šalteru državne institucije u potrazi za nekim… više »

SAVJETI

Najbolje sobne biljke

objavljeno prije 5 godina i 6 mjeseci

Sobne biljke imaju višestruku korist - oživjet će prostor, uljepšati ga i pročistiti zrak, tako da možete stvarno uživati u njima. Ako ne spadate u ekipu koja ima biljke u malom… više »

SAVJETI

Sušite rublje u stanu? Loša ideja, nabavite radije sušilicu

objavljeno prije 5 godina i 6 mjeseci

Sušenje rublja tijekom jeseni i zime obično izgleda ovako - rastegnuli ste rešetku negdje u dnevnoj/spavaćoj sobi, radijatore nakitili čarapama i sve je super... osim što… više »

SAVJETI

Savjeti za ukrašavanje doma - Noć vještica

objavljeno prije 5 godina i 6 mjeseci

Halloween iliti Noć vještica je noćas, a ako spadate u one kojima je forte ukrašavanje doma u prigodnim situacijama, evo par savjeta kako okititi kuću za goste koji dolaze na… više »

PRIPAZITE

IKEA povlači CALYPSO stropne lampe

objavljeno prije 5 godina i 7 mjeseci

IKEA poziva sve kupce koji su kupili CALYPSO stropne lampe nakon 1. kolovoza 2016. da provjere oznaku datuma na proizvodu. IKEA povlači sve CALYPSO stropne lampe proizvedene između i… više »

BRIGADA

Ovi kreativci osvojili su 'more' prestižnih nagrada

objavljeno prije 5 godina i 8 mjeseci

Kako je to kada za trud i kvalitetan rad dobijete toliko nagrada da ih nije lako niti nabrojati? Odgovor na ovo pitanje znaju stručnjaci iz kreativne agencije Brigada. U ovoj godini Brigada… više »

SAZNAJEMO

Moć biljaka u zatvorenim prostorima

objavljeno prije 5 godina i 9 mjeseci

Odavno je poznato kako korištenje biljaka u interijeru donosi mnoge dobrobiti, a to je višestruko dokazano i kroz brojna istraživanja. Njihovim uvođenjem u umjetno stvoreni… više »

SAVJETI

Biljke koje će osvježiti prostor i ukloniti zračenja

objavljeno prije 5 godina i 9 mjeseci

Zagađenje zraka u zatvorenim prostorima uglavnom je uzrokovano kombinacijom raznih štetnih čimbenika. Tako se u zatvorenim prostorima može naći formaldehid koji je često prisutan u… više »

EH, DA... :)

Zašto vam ormari ne mirišu?

objavljeno prije 5 godina i 10 mjeseci

Ormari puni odjeće ponekad odaju mirise koji nam se definitivno ne sviđaju - svi znamo onaj mirist ustajalosti koji nam ne odgovara, no znate li zašto je tome tako? To se događa jer… više »

skrolaj na vrh