« Lifestyle STANOVANJE
objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana
DIY

Viseće košare s pelargonijama

Pregršt dobrih i šarenih ideja zasigurno će u vaš dom unijeti onaj osjećaj ljeta o kojem već svi pomalo sanjamo.

Napravite si barem jednu...
Napravite si barem jednu... (Arhiva)
Više o

pelargonije

,

viseće košare

Ako ste se zasitili klasične sadnje biljaka i postavljanja uvijek na isto mjesto, možda je vrijeme za isprobavanje novih ideja.

Jednostavne za sadnju i zahvalne za održavanje, pelargonije izgledaju fantastično u visećim košarama ili posudama, a naročito u onima iz kućne radosti.

Stručnjaci inicijative Pelargonium for Europe (PfE) predstavljaju tri kreativne ideje visećih opcija za pelargonije te otkrivaju koje su sorte najučinkovitije za to.

Uz to vam otkrivamo i gdje te na koji način ih je najbolje postaviti, a posebne trikove imamo za sve one koji svoje slobodno vrijeme vole provoditi  kreativno, stvarajući prekrasne i jednostavne detalje u svom domu.  

Možete napraviti viseća zvona od starih tegli ili pak prenamijeniti stare cjediljke koje vam zauzimaju mjesta, kako vam to zvuči?

15.05.2024. 10:28:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Lena
    21.05.2024. 12:29
    Volim ih, ali ranije nisam imala sreće sa cvećem, bilo je previše sunca, pa mi se sve sušilo. Prošlog vikenda na svoj balkon sam postavila Luna tendu, pa ću ponovo probati da posadim cveće. Nadam se da će sada biti bolje.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh