Lifestlye AUTO

Riječ urednika

objavljeno prije 16 godina

Tema o kojoj vozači i građani najviše pričaju jest galop cijena goriva. S obzirom na stalni rast vrijednosti barela nafte na tržištu, ništa nas dobro ne očekuje ni u… više »

TEST - VOLKSWAGEN CADDY MAXI FURGON 1.9 TDI

Neki to vole dulje

objavljeno prije 16 godina

Prostora ponekad nikad dosta, osobito kada su u pitanju dostavna vozila. A kako bi upotpunio svoju gamu transportnih vozila, Volkswagen je tržištu ponudio Caddy Maxi Furgon. Volkswagen… više »

S NJIMA JE SVE LJEPŠE - SAJMOVI I MOTO UTRKE UGLAVNOM NE PROLAZE BEZ NAZOČNOSTI ZGODNIH DJEVOJAKA

Ljepotice i zvijeri na dva kotača

objavljeno prije 16 godina

Slično kao i kod izložbi automobila, rijetki su sajmovi motocikala gdje nema lijepih djevojaka koje poziraju brojnim profesionalnim ili hobi fotoreporterima. Na Moto GP i brojnim drugim… više »

TEST - CITROëN JUMPY COMBI 2.0 HDI BUSINESS

Za obitelj ili posao

objavljeno prije 16 godina

Novi kombi Jumpy, poveznica između Citroenovih lakogospodarskih vozila Berlinga i najnovijeg Jumpera, još će više ojačati položaj francuskog proizvođača s logom chevrona u ovom… više »

TEST - Škoda Fabia 1.2 12V HTP Sportstyle

Prava mjera za obitelj

objavljeno prije 16 godina

Škoda iz godine u godinu bilježi rast prodaje svojih automobila, a najjači adut na tržištu njen je najmanji model Fabia. Prva generacija Fabije proizvedena je u milijun i pol… više »

METRO-AUTO

Što uraditi kad napunimo krivo gorivo u spremnik automobila?

objavljeno prije 16 godina

U svakodnevnoj žurbi i strci i panici, gdje je svaka minuta dragocjena, lako se može dogoditi da vozač umjesto dizelskog goriva u spremnik automobila utoči benzin ili obrnuto. Tada… više »

USPOREDNI TEST NJEMAČKOG AUTOZEITUNGA - LJETNE GUME 225/45 R 17 Y

Nijedne kao Pirelli P Zero...

objavljeno prije 16 godina

Njemački magazin Autozeitung je proveo test aktualnih ljetnih guma u dimenziji 225/45 R 17 na automobilu VW Golf  FSI (170 KS). Donosimo skraćeni rezultat testa 16 ljetnih guma… više »

TEST - NISSAN QASHQAI 2.0 dCi TEKNA 4WD

Automobil zvan čežnja

objavljeno prije 16 godina

Nissan Qashqai je kompaktni crossover nove generacije s naglašenim cestovnim značajkama. Ime Qashqai dobio je po iranskom nomadskom plemenu, a dizajniran je u Nissanovom centru u… više »

TEST - FORD KUGA 2.0 TDCI TREND AWD

Kuga 21. stoljeća...

objavljeno prije 16 godina

Prvi Fordov SUV pomalo čudnog imena Kuga, koji u Hrvatskoj ima konotaciju opake bolesti (za razliku od ostalih zemalja gdje nema takvo značenje), stiže u Hrvatsku krajem ljeta. Identičan kao… više »

LAKŠE DO CILJA - SURADNJA MITSUBISHIJA I FRANCUSKOG KONCERNA PSA

Zajedno do boljeg elektroautomobila

objavljeno prije 16 godina

Francuski koncern PSA (Peugeot i Citroen) će ubuduće još tješnje surađivati sa japanskim Mitsubishi Motorsom. Njihov zajednički projekt je proizvodnja boljih elektropogona za… više »

JAGUAR XKR-S SA 416 KS U PRODAJI U KOLOVOZU

Prestiž kojem je teško odoljeti

objavljeno prije 16 godina

Povodom 60. godišnjice serije XK, Jaguar će od kolovoza početi prodaju posebnog modela XKR-S. To je dosada najbrži model ove serije i pokreće ga 2.2-litarski V8 kompresorski motor… više »

TEST - SUZUKI SX4 1.6 GS/AAC 2WD

Heroj ulice

objavljeno prije 16 godina

Suzuki SX4 prodaje se s pogonom na prednje kotače i pogonom 4x4, pri čemu su do sada samo jači, 1.6-litreni benzinac od 107 KS i dizelaš od 120 KS, bili rezervirani za integralni… više »

Neodoljivo privlačni crossover s 320 KS

objavljeno prije 16 godina

Tvrtka Infiniti Europe je dio Nissana, a nedavno je objavila kako će se senzacionalnom modelu FX50 s V8 motorom, premijerno prikazanim u Ženevi, pridružiti i inačica s V6 motorom od 320 KS… više »

Šampion štedljivosti

VW će 2010. započeti prodaju One-Liter mališana

objavljeno prije 16 godina

Volksvwgen je prije šest godina premijerno predstavio svoj One-liter ECO automobil. Dobio je naziv One-liter jer su Nijemci htjeli pokazati kako je moguće stvoriti automobil koji će sa… više »

Sigurnost

Opasnost od leteće prtljage prijeti vozaču

objavljeno prije 16 godina

Danas svaki vozač automobila zna da putnici moraju biti vezani sigurnosnim pojasima, a djeca se voze u posebnim sjedalicama. No, mnogima još uvijek nisu poznata pravila za siguran… više »

skrolaj na vrh