Lifestlye AUTO
KORISNI SAVJETI VLASNICIMA AUTOMOBILA

Doktor ima ‘lijek’ za vaše probleme i dileme

objavljeno prije 16 godina

GUŠI SE MEGANE 1.5 dCi Imam Megane 1.5 dCi sa 82 KS iz sredine 2004., s kojim sam prešao 58.000 km. Do prije nekoliko mjeseci sve je bilo u redu, no otada počinju problemi.… više »

CITRöEN C4 COUPE 1.6 16V RUNNER

Francuski zavodnik

objavljeno prije 16 godina

Citroen C4 s trojim vratima, odnosno njegova kupeovska verzija, vrlo je upečatljiva i atraktivna. Linija tako tipična za kupee, koja se od sredine krova naglo spušta prema zadnjem… više »

NOVA GENERACIJA SEATA IBIZE 1,4i 16V SPORT SA 85 ‘KONJA’

Španjolska zavodnica obara kvalitetom

objavljeno prije 16 godina

Seat Ibiza je uvjerljivo najpopularniji model automobila španjolskog proizvođača. Svježe predstavljena nova, četvrta generacija Ibize ispočetka je u prodaji kao kombi-limuzina sa… više »

OD 17. LIPNJA U HRVATSKOJ NA SNAGU STUPIO NOVI ZAKON O SIGURNOSTI PROMETA

Strožim kaznama protiv prekršitelja

objavljeno prije 16 godina

Novi Zakon o sigurnosti cestovnog prometa stupio je na snagu u utorak 17. lipnja, nakon što je proteklo osam dana od objave u Narodnim novinama. Zakon je promijenjen s ciljem da se… više »

MAZDA 2 SPORT

Malena i paprena

objavljeno prije 16 godina

Predstavljena u jesen 2007., nova Mazda2 odmah je  postala hit u Europi. Od tada do svibnja 2008. u Europi je prodano oko 40.000, a u Hrvatskoj oko 700 primjeraka. U prosincu… više »

PEUGEOT 4007 PLATINUM 2.2 HDI

Najmoćniji član lavlje obitelji

objavljeno prije 16 godina

Isto kao i Citroenov C-Crosser, Peugeot 4007 napravljen je u kooperaciji s japanskim Mitsubishijem. ‘Brak’ Mitsubishija i grupacije PSA Peugeot Citroen iznjedrio je francuske… više »

PISMO ČITATELJA

Sluga Jernej ili hrvatska priča o leasingu

objavljeno prije 16 godina

Krediti ili leasing često su jedini način da dođete do željenog i potrebnog vozila. Priča koja slijedi nije nova, traje već duže vrijeme i periodično se pojavljuje u medijima. No, i dalje… više »

Adut je Racing Lancer

objavljeno prije 16 godina

Mitsubishi će na reli natjecanju Dakar Series 2009. u Južnoj Americi predstaviti novi model nazvan Racing Lancer MRX 09. Na taj način se opraštaju od uspješnog modela Pajero… više »

Gas do daske

objavljeno prije 16 godina

7 posto manje automobila je japanska Toyota prodala u Europi u prvih šest mjeseci 2008. godine. Od marke Toyota se naime prodalo 592.496 automobila, dok je pad prodaje marke Lexus… više »

Camaro u Europi na proljeće 2009.

objavljeno prije 16 godina

Chevrolet je u Detroitu pred nekoliko dana predstavio serijsku verziju sportskog modela Camaro. Amerikanci kažu da je to sportaš za 21. stoljeće kojeg odlikuju atraktivan izgled,… više »

Hibridi i bolidi na BIMS autosalonu u Londonu

objavljeno prije 16 godina

Autosalon British International Motor Show (BIMS) koji se upravo održava u Londonu, centralni je ljetni događaj ove vrste.Glavna zvijezda salona na Otoku je svakako engleski električni bolid… više »

Riječ urednika

objavljeno prije 16 godina

Slovenci su uvođenjem polugodišnjih (35 eura) i godišnjih vinjeta (55 eura), naljutili ne samo Hrvate, nego i EU. Njihov bezobrazluk je naime teško shvatljiv svima… više »

Crna serija - najjači AMG u povijesti

objavljeno prije 16 godina

Dosada se puno toga pričalo o Mercedes-Benzu SL 65 AMG Black Series, ali su sada službeno postali poznati svi tehnički podaci o njemu i objavljene fotografije bez kamuflaže. Dakle, Crna… više »

GM spašava dobra prodaja izvan SAD-a

objavljeno prije 16 godina

Kriza na američkom tržištu automobila je dosegla tolike razmjere, da se Chrysleru, kažu upućeni, sprema - bankrot. U lipnju 2008. je Ford zabilježio pad prodaje od 19,1 posto u odnosu… više »

Miss Autoklub.hr 2008.

Šah-mat Ive Kovač

objavljeno prije 16 godina

2600 vjernih posjetitelja Autoklub.hr portala okrunilo je prekrasnu 24-godišnju šahisticu najljepšom oktanskom ljepoticom. Prva pratilja ovogodišnjeg izbora je… više »

skrolaj na vrh